renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce tapet sa aleg pentru sufragerie?

Ce tapet pot pune pe pereti zugraviti in alb dar sa se asorteze la coltarul din sufragerie care are un model cam ciudat.De fapt vreau mai bine zis sa schimb acest tapet din imaginea pe care o voi trimite cu alt tapet sa se armonizeze cu acest coltar.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Cristiana a scris:

Nu ati trimis imaginea....

coca a scris:

cum trimit imaginea din nou?

George I. a scris:

Intrati din nou aici, rulati pagina mai jos unde va apare optiunea "incarca poza". Cu optiunea lateral dreapta "brause" selectati fotografia din computer si o trimiteti.

Simion a scris:

V-ati gandit cumva si la Tapetul Lichid (Tencuiala Decorativa din bumbac si matase)? Mai multe detalii pe simdecor.ro

daniela a scris:

Am in baie chitul de rosturi la gresie si faianta culoare albastru azur.In timp s-a decolarat si s-a albit aproape, cred ca de la produsele de curatat. Acum renovez si as vrea cumva sa reimprospatez culoarea chitului si as vrea o solutie. Am inteles ca daca as pune chit colorat pe deasupra ar sari. Mentionez ca renovarea baii este de 10 ani cu chit din praf colorat.

multumesc!

Mihai U. a scris:

Incercati sa vopsiti spatiile chituite cu vopsea Ceresit CT50, care poate fi realizata in cca.300 de nuante coloristice si cu timp rapid de uscare. Aceasta vopsea se aplica pe peretii interiori si este rezistenta la umiditate si diferente de temperatura. Aplicati cu o spatula de silicon vopseaua in nuanta dorita peste spatiile chituite anterior, stergeti imediat cu o carpa surplusul de vopsea de pe placile de faianta. Obtineti astfel reimprospatarea culorii chitului.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje interioare ,

Taguri:    tapet,    amenajare living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro