renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce tip de beton se foloseste la gard?

Pentru a realiza un gard cu soclu de beton inalt de 60 cm - 70 cm si care va fi apoi completat cu scandura sau fier forjat ce tip de beton trebuie sa folosesc? Mentionez ca nu am posibilitatea de a achizitiona beton de la statia de betoane si va rog daca se poate sa imi spuneti si ce trebuie sa punem in el pentru a ajunge la duritatea dorita daca el este preparat manual. Trebuie armat cu fier acest beton ? Multumesc, Bogdan

Intrebare trimisa de un cititor din - Hunedoara , Hunedoara
vezi si firme constructii Hunedoara

Raspunsuri si comentarii
paul s a scris:

salut!adancimea de fundare se face in functie de sol,de regula se sapa pana se ajunge la pamant tare.Da se armeaza in functie de grosime adancime,ca exemplu asa poti sati dau un extras de armatura ad-hoc,adica daca soclul de gard are adancimea de 50 cm,si latime de 20 cm,poti opta pentru armatura de 6 bare de PC 52(otel striat)de 10 mm,si etrieri de 6 mm dispusi la o distanta de 20-25 cm pe lungimea
armaturii.Ca dozaj iti pot da o reteta uzuala,adica la 5 roabe de pietris , adaugi un sac de ciment si apa la consistenta de lucru(ca marca este cam intre B 150 si B 200).Dar daca doresti dozaje ca la carte poti consulta site-ul fabricii producatoare de ciment Holcim.

Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Pentru a realiza acel gard, cu un soclu de 60 cm, trebuie sa ii faceti o fundatie care sa nu fie mai mica de 50 cm.lucrarea necesita urmatoarele operatii:
-sapatura cu latimea de 45 cm, si adancimea de 50 cm.
-turnat beton b100 in fundatie , 45 cm adancime
-fasonat fier beton
-cofrat soclu si stalpi
-turnat beton b200 in soclu si in stalpi
-decofrat
-finisate suprafetele
Va las adresa de mail, pentru a ma contacta si a va trimite o plansa cu toate detaliile constructive.
[email protected]
Margescu Alexandru

Mircu Adrian a scris:

Pret manopera gard 18 m.l. cu fundatie de beton, stalpi din teava. si panouri din fier forjat, in Cerneteaz, Timis

Chirita a scris:

Buna ziua as vrea sa stiu si ieu cate cife de beton ami trebui pentru o fundatie pentru gard 60cm an jos 70cm an sus lungimea gardului este de 60 de metri si as vrea sa stiu si cat costa o cifa de beton . Va multumesc

Chirita a scris:

Buna ziua vreau sa va antreb un lucu vreau cate cife de beton intra la o fundatie de gard cu 70cm an pamant si 15 cm latime lungimea gardului este de 150 de metri lungime astep un raspuns va multumesc

vili a scris:

Intre 15 si 20 metri cubi ,doua cife.0766271435

Tinca Cristina a scris:

Buna ziua, As vrea sa va intreb cati metri cubi de beton intra la temelia unui gard de 50 m lungime înălțime 80 cm si grosime 30 cm. Va multumesc!

CORNEL. a scris:

BUNA. ziua, Cum repar soclu din beton la un gard??multumesc.

Matei a scris:

Pentru cine vrea să calculeze cât beton intră într-un gard formula e foarte simplă
L(ungime)cm x l(ățime)cm x î(nălțime)cm / 1.000.000 = x metri cubi.
exemplu: pentru un gard înalt de 60cm lat de 20cm și lung de 100m

10.000cm (lungime) x 20cm (lățime) x 60cm (înălțime) = 12 metrii cubi

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: beton fundatie , garduri de beton , garduri fier forjat , Constructii anexe si garduri ,

Taguri:    gard beton,    gard fier forjat,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro