renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce tip de material si ce culoare sa cumpar pentru o husa de canapea?

Buna ziua! Intentionez sa schimb culoarea canapelei si a fotoliilor cu ajutorul unor huse....culoarea caramiziu prefer deoarece am un perete aceasta nuanta.Ceilalti pereti sunt crem deschis,parchetul cu ceva insertii de gri..Ce material ma sfatuiti sa achizitionez si ce nuante pot folosi pentru husele de perna? Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Vaslui , Vaslui
vezi si firme constructii Vaslui

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Ar fi bine sa alegeti un material brocat dens, in nuanta preferata care se potriveste bine ansamblului coloristic. Daca nu gasiti material brocat uni, puteti alege material brocat caramiziu cu insertii crem sau gri inchis, eventual negru, dar un model delicat (nu flori!), dispus pe intreaga suprafata. In cazul exceptional ca nu gasiti un material cu textura densa din brocat, puteti opta pentru stofa densa uni, caramiziu sau roscat. In oricare dintre nuantele de material alese si textura acestora, va sugerez ca pernele sa fie gri fier, gri inchis sau crem, material uni. Daca husa este uni din stofa, pernele pot fi in nuantele precizate, dar din material brocat cu insertii de model: crem, bej, alb, gri inchis, negru pentru a contrasta cu canapeaua si fotoliile.

Alexandra a scris:

Buna seara, asa cum a spus si Elena, brocartul, dar cel dens, este cea mai buna alegere. Este un material rezistent in timp si care poate fi supus si gherutelor de pisica, dar nu in exces. Pentru culori va sugerez un bej sau o nuanta de brun cu insertii de auriu, deoarece se protriveste cromatic cu caramiziul. Deoarece va doriti sa optati pentru culoarea caramiziu, folositi aceasta culoare la pernute. Pentru a nu fi toate aceeasi culoare, schimbati doar tonurile de caramiziu. Aveti grija la modelul materialului sa nu fie extrem de incarcat, iar insertiile sa fie foarte finute si delicate.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: canapele si coltare , design interior ,

Taguri:    husa,    perne,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro