renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce tip de tapet pot pune pe un perete cu vopsea lavabila?

Ce fel de tapet se potriveste pentru un perete cu lavabil? Cum se procedeaza? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Cluj-Napoca , Cluj
vezi si firme constructii Cluj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Peretele vopsit cu lavabila reprezinta un bun suport pentru aplicarea tapetului, ar fi preferabil un tapet lavabil, nu foarte pretentios ca textura. Trebuie sa retusati eventualele crapaturi (daca sunt) si apoi sa desprafuiti perfect peretele/peretii, dupa care aplicati un strat de amorsa pentru curatarea perfecta a peretelui. Se utilizeaza adezivul specific tapetului, care se cumpara odata cu acesta din magazin. Peretii si tapetul reactioneaza total diferit in contact cu adezivul. Echipa care face montajul constata si va da toate sfaturile utile pentru executarea unui montaj de calitate deoarece ei garanteaza lucrarea. Daca veti face dvs. lucrarea, ar fi bine sa respectati instructiunile de montaj inscrise pe accesorii(cutia de adeziv si tapet).

Andreea Dragulescu a scris:

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare si anume, se poate aplica tapet pe timp de iarna? Multumesc.

Marius a scris:

Am si eu o intrebare pereti mei sunt dati cu lavabil pot da amorsa si dupai pot pune tapetu sau trebuie lasat sa se usuce

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: lavabila , amenajari interioare , tapet , finisaje interioare ,

Taguri:    vopsea lavabila,    tapet,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro