renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce trebuie sa tin cont atunci cand cumpar covoarele?

Cum alegem covoarele? Va rog sa ne ajutati cu sfaturi referitoare la alegerea covoarelor si aici ma refer la culori, dimensiuni si textura. Am gasit un sait pe internet unde au covoare de lana, startdecor.ro se numeste, insa nu stiu de ce trebuie sa tin cont atunci cand le achizitionez.

Intrebare trimisa de un cititor din - Baia Mare , Maramures
vezi si firme constructii Maramures

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Am vizualizat cateva modele dintre cele prezentate. In alegerea unui covor trebuie sa aveti in atentie textura acestuia, in functie de spatiul in care va fi amplasat: pentru holuri, bucatarii si spatii mai frecvent uzitate de multe persoane si supuse unui trafic intens ar fi bine sa optati pentru varianta „covoare sintetice” deoarece se intretin mai usor, nu se deformeaza dupa spalare, au culori rezistente; in camerele in care traficul nu este frecvent, puteti opta pentru covoare de lana, datorita calitatii acestora, a imprimeurilor mai elaborate si a culorilor. Daca pardoseala este incalzita, puteti alege covoarele sintetice in intreaga casa, deoarece nu afecteaza confortul termic oferit; daca nu este o asemenea situatie, in dormitoare puteti alege covoare de lana deoarece aduc si confort termic in interior. In privinta culorilor, trebuie sa le asortati cu mobilierul, parchetul, draperiile sau zugraveala. Covorul dintr-o camera ofera 40% din varietatea cromatica dintr-o incapere. Pentru covoarele personalizate, va sugerez sa optati in conditiile in care doriti sa realizati un efect spectaculos intr-o incapere; elementele decorative, nuantele cromatice sunt cele care personalizeaza un covor. In privinta formei acestora si a dimensiunilor, alegeti variantele adecvate incaperilor in care vor fi amplasate. Covoarele ovale sau rotunde se potrivesc in livinguri spatioase; traversele in holuri sau bucatarii lungi; in dormitoarele sau camerele mici puteti opta pentru carpetele dreptunghiulare sau ovale cu dimensiuni mici, doar pentru spatiile in care se impune asezarea unui covor. Modelele cu elemente decorative pe intreaga suprafata sunt mai suferitoare, nu se vede imediat orice scama; covoarele uni in culori de pamant(bej, crem, maro cafea cu lapte) se intretin mai usor decat cele uni in nuantele: grena, bleumarin, verde.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: covoare ,

Taguri:    covor,    idei,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro