renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce zugraveala se potriveste la mobila si parchet din stejar?

In dormitorul matrimonial avem mobila si parchetul stejar, mobila un maro putin mai inchis decat parchetul si patul crem. ce culoare ma sfatuiti sa fac peretii? ma gandeam la un perete accent pentru pat.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Vali a scris:

Dupa cum se poate lesne observa, dominanta coloristica este maro. Daca doriti sa realizati in camera un design special, va sugerez sa zugraviti peretele pe care se afla patul intr-o nuanta mai inchisa, bej, ocru sau caramiziu. Astfel va accentua vizual si cromatic patul matrimonial. Pentru alti doi pereti, chiar alaturati, cred ca ati putea zugravi cu crem, ceva mai inchis decat patul (oricum nuanta peretelui va avea o tenta de crem mai inchis), iar celalalt perete cu alb.

Ella a scris:

Si eu as dori cateva idei referitor la zugravirea peretilor diferit in urmatoarele camere:
-camera de zi, are aprox 30 de mp, as dori sa vopsesc intr-o culoare ivory, un perete este cu piatra naturala, as dori si un perete de accent intr-o culoare un pic mai inchisa, un capucino, dar nu stiu care perete ar trebui sa fie cel din spatele canapelei sau cel din spatele corpurilor unde va fi si tv? Cum alegem corect care sa fie peretele de accent?
-in dormitor, care este la mansarda deci cu perete inclinat, care ar fi bine sa fie perete de accent cel inclinat sau cel alaturat usii? sau alta varianta peretele inclinat de deasupra patului in tapet, cel alaturat intr-o culoare de accent si ceilalti doi pereti in culoare alb sau ceva deschis?

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje interioare ,

Taguri:    culori pereti,    parchet stejar,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro