Centrala Ariston de 24kw face fata la o casa de 120 mp, neizolata?
Salut ,
Vreau sa cumpar o centrala pe gaz pentru o casa de 120mp amprenta din care 32 mp la etaj inaltime 2,5 m, neizolata,inclin spre Ariston 24kw genius evo ,si nu stiu daca va face fata la 10 calorifere peste 100 de elementi ,ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
O centrala de 24 kw este recomandata pentru suprafete de pana la 180 mp, la o inaltime a locuintei de 2,5m. Dumneavostra vorbiti aici de o centrala clasica, conventionala. Avand in vedere noile directive europene, dar si faptul ca o centrala in condensatie iti reduce costurile de incalzire cu cel putin 20-25%, v-as recomanda sa luati in calcul si aceasta varianta. O centrala in condensatie, pe gaz, la un pret foarte atractiv si cu un randament foarte bun si care s-ar potrivi cerintelor dumneavostra este Vitodens 050 - 24kw de la Viessmann. Mi-am permis acesta recomandare ca si cunoscator al produselor Viessmann. Vorbim aici de un schimbator de caldura din otel inoxidabil, foarte economic datorita capacitatii sale de functionare modulanta in functie de necesarul de caldura.
Buna ziua am o casa cu etaj izolata cu 10 cm poliester in total 115 mp un Centrala termica pe gaz, cu condensare, Viessmann Vitodens 050-W BPJD053, 33 kW + kit evacuare este de ajuns?????? va rog urgent astept raspunsul urgent
33 kw este prea mult pentru suprafata casei. O centrala de 19 kw acopera pana la 150 mp. Modelul nou aparut anul acesta, Vitodens 050 B0KA sta foarte bine la apa calda, nu exista fluctuatii, fiind echipata cu functia confort. Centrala functioneaza foarte economic, are controlul complet automat al arderii Lambda Pro
Posteaza!
Taguri: centrale termice ,
Taguri: centrale termice, ,
Este o centrala buna, cu capacitate de incalzire adecvata pentru 2-3 camere. In cazul dvs. suprafata este prea mare si nu va reusi sa incalzeasca. Ori folositi doua centrale identice, ori una mai mare. Centrala la care faceti referire are nevoie de cos de fum clasic, in conditiile in care casa este finisata si nu aveti cum sa mai faceti reamenajarile necesare pentru 2 centrale identice, implicit 2 cosuri de fum, va sugerez sa va orientati spre alta varianta.