renovat.ro

» » centrale viessmann - Forum

centrale viessmann

Vrei sa adaugi o intrebare?
Pret instalare centrala pe lemne Viessmann cu 10 calorifere

Buna ziua, Imi poate oferi cineva o informatie despre pretul de instalare pentru o centrala termica Viessmann pe lemne, cu accesoriile necesare si cu montarea caloriferelor inclusiv (10 calorifere) plus a tevilor Multumiri!

Sistem control la distanta prin internet pentru Viessmann Vitodens 200 - detalii?

Mi-am?instalat?de curand un Viessmann Vitodens 200w de care sunt foarte multumit. Cine imi poate da ceva detalii de sistemul de control la distanta prin internet? Mi-ar fi foarte util.

Ce sa aleg Viessmann Vitodens 100 sau Vitodens 111?

Va rog o parere pentru centrala termica. Am nevoie de apa calda in 2 bai si bucatarie. Ce sa aleg viessmann vitodens 100 sau vitodens 111? Casa are 150 mp.

Cat de bune sunt centralele termice Viessmann Vitopend, Vitodens?

Buna ziua, As vrea sa aflu cateva pareri despre centralele termice Viessmann. Marca mi-a fost recomandata de firma care imi realizeaza instalatia termica pentru casa si sincer inainte de a ma decide as vrea sa aflu de la cei care au astfel de centrale cum s-au comportat in timp? Tara de defectiuni, defectele cele mai uzuale, etc Cu stima,

Ce parere aveti de centrala termica Vitodens 222-F de la Viessmann ?

Buna ziua. Vreau sa imi montez o centrala termica noua si sunt in cautarea cel mai bun model, ca sa spun asa. Am ajuns si la modelul Vitodens 222-F de la Viessmann, despre care am auzit de la un vecin de-al meu ca ar fi tare multumit de el. Este singura parere insa pe care am auzit-o. Ma puteti ajuta si voi cu alte cateva pareri? Va multumesc tare mult.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro