renovat.ro

» » colori camera tineret - Forum

colori camera tineret

Vrei sa adaugi o intrebare?
Alegere culoare mobila pentru camera de baiat cu pereti albastri

Ce culori la mobila s-ar potrivi in camera pentru baieți, daca peretții sunt de albastru deschis?

Idei pentru amenajarea unei camere de fetita cu perete de accent mov

Vreau sa amenajez camera unei fetite si vreau sa o fac cu accent de mov...eventual un perete cu mov inchis sau deschis? Iar ceilalti 3 pereti pe alb. Unde se aseaza mobila pe care perete cel mov sau unul din cele albe? Alte detalii va rog de la dvs. Va multumesc

Sfaturi si idei pentru amenajarea unei camere de tineret

Doresc sa renovez o camera de tineret. Dorinta este de a avea cat mai mult albastru, daca se poate. In acest moment mobilierul e singurul care ramane si este de culoare nuc-fano. As dori un perete (cel cu patul) sa il zugravesc o nunta de albastru si jaluzele /perdele sa fie aceeasi nuanta. Va rog sa imi dati un sfat. Va multumesc

Sfaturi reamenajare camera baiat adolescent

Buna ziua, As dori sa reamenajez camera baiatului meu. Mobila pe care o avem este in doua culori: albastru deschis si culoarea lemnului natur. Baiatul meu isi doreste ca in camera sa fie o combinatie de mov inchis cu albastru. Mentionez ca fiul meu este adolescent. Va multumesc anticipat!

Cum pot schimba culoarea unei mobile de dormitor?

Cum as putea infrumuseta mobila din camera fetei mele ? Are mobila bej cu caramiziu si vrea in loc de caramiziu alta culoare. Se poate vopsi?

Cateva idei pentru decorarea peretilor din camera fetei mele adolescente

Renovez camera fetei mele adolescente si nu stiu ce culoare as putea da peretilor. Are mobila caramiziu cu bej. Usa si parchetul maro inchis. Imi puteti da cateva idei referitoare si la un tapet? Cum as putea confectiona un panou unde sa puna fotografii si postere?

Ce culoare sa zugravesc o camera cu orientare est dar cu un copac mare in fata?

Buna ziua! Va rog, pentru o camera de 14mp, cu orientare catre est si un nuc mare in fata geamului, unde isi desfasoara activitatea un adolescent, ce culori pentru zugravirea interioara recomandati? Multumesc!

Cateva sfaturi pentru alegerea culorilor peretilor si mobilierului

Buna ziua. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi in alegerea culorilor pentru pereti si mobilier. Tamplaria pvc este nuc, usile nuc verona 2, parchetul nuc amer cu putina tenta de maro,galbui si gri. Ce culoare sa zugravesc camera bietelului si dormitorul nostru? Dar mobilierul? In living as dori sa zugravesc in doua culori. Aceasi dilema mobilierul si culoarea peretilor. Bucataria este open space lunga si ingusta. Fainta si gresia din bucatarie m-am gandit sa o iau crem, maro sau toscana. La fel si in coridorul de la intrare. Va multumesc.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro