Combinatia de usi interioare albe si tamplarie exterioara culoarea nucului este posibila?
Buna seara,
Va rog sa imi spuneti daca am facut alegerea corecta cu privire la usile de interior albe si plinta alba. Mentionez ca, tamplaria exterioara este din pvc nuc, parchetul este deschis la culoare, culoarea stejarului natural, iar peretii sunt majoritatea culoarea untului. Mobilierul este si el in nuante deschise si de alb. Combinatia aceasta de usi interioare albe si tamplarie exterioara de culoarea nucului este posibila?
Va multumesc si astept cu interes rsspunsul dvs.
Cu stima,
Oana S.
Intrebare trimisa de un cititor din - Bragadiru , Ilfov
vezi si firme constructii Ilfov
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Este o vorba romaneasca:“Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie!” Binenteles ca este bine cum ati facut alegerea culorilor! Exteriorul are designul sau, in nuante inchise, in timp ce in interior culorile deschise lumineaza spatiile. Daca imi permiteti sa imi spun o parere referitoare la interior! Culorile folosite pentru usi, parchet, mobila sunt deschise. Nu ar strica sa adaugati o nuanta de contrast care sa se regaseasca eventual in covor, in draperiile de la ferestre, canapea. Daca luati in considerare aceasta propunere, s-ar potrivi nuantele: grena, maro castana, verde marin, portocaliu intens.