renovat.ro

» » constructie casa - Forum

constructie casa

Vrei sa adaugi o intrebare?
Oferta pentru placare cu decorativa fatada casa suprafata aproximativ 250 mp

Buna ziua ma intereseaza sa fac fatada la casa. Vreau si eu o oferta la mp placat cu tot cu decorativa cu schela. Rog cu tot cu materiale lasati oferta pe e mail. Suprafata este in jur de 250 m2.

Ce sa pun intre un zid de BCA si un zid de caramida?

Buna ziua, Dupa cum se vede in fotografie, urmeaza sa construiesc o casa de bca care va veni \"lipita\" de o baie exterioara facuta din caramida rosie. Intrebarea mea este: intre zidul casei de bca si zidul baii de caramida sa pun doar tencuiala ori sa pun mai intai un strat de polistiren expandat lipit de caramida? Multumesc

Solutii pentru peretii despartitori intr-un laborator?

Buna ziua, Va rog sa imi furnizati solutii pentru pereti despartitori intr-un laborator de cercetare. Am gasit camere modulare cu pereti foarte subtiri, dar nu corespund spatiului pe care il am la dispozitie. Spatiile izolate vor fi zone curate. Multumesc.

Se poate pune nisip cu pietris inainte de sapa?

Are ceva daca se pune nisip cu pietris inainte de sapa si daca merge sabse puna o folie de parchet peste nisip?

Intrebari despre constructia unei case

buna ziua, dupa o prealabila documentare m-am hotarat sa folosesc bca ytong pentru constructia casei mele. am niste intrebari legate de constructia casei si am nevoie de raspunsuri pertinente. modul in care va fii construita casa este o combinatie de constructie in cadre si pereti portanti. pe scurt, casa fiind nu prea mare, 6 m latime pe 10 lungime, o sa am stalpisori de beton de sustinere din 3 in 3 m in pereti apoi deasupra-- sustinuta de stalpisori-- o centura de beton si, in plus, o grinda de beton care traverseaza casa pe mijloc de-a lungul, mentionez ca deasupra primului nivel nu o sa am turnata placa de beton, ci un plafon pe grinzi de lemn si o mansarda tot de lemn---deci ceva usor. in aceste conditii, intrebarea mea este: 1) tinand cont ca bca-ul fie el si ytong, are porozitate destul de mare, cand ajung la faza de turnare a centurii care vine deasupra zidurilor exterioare, care este cea mai buna modalitate de constructie a acelei centuri?? contactul direct dintre bca si cimentul ud al centurii cred ca nu ar fii indicat. constructorul meu zice ca el face cofrag si deci centura nu atinge bca-ul, si dupa uscare, spatiul dintre centura si zid urmeaza sa fie umplut cu spuma. parerea mea difera de a lui. eu as prefera sa torn acea centura direct pe zidul de bca dupa ce protejez zidul cu o membrana impermeabila in prealabil---in felul acela apa nu ajunge la bca si nici nu mai am nici spatiul acela de umplut la final cu spuma, daca folosesc metoda constructorului. a doua intrebare: 2) la stalpii de beton de pe colturi, constructorul vrea sa-i construiasca folosind cofrage pe doua parti si zidul de bca drept cofrage pe celelalte doua parti. eu stiu ca asta este tehnica folosita la caramida deci va intreb: ar merge aceasta modalitate si cu bca ytong. constructorul zice ca el are nevoie sa lase acele \"mustati pe stalp\" sa se poata lega cum trebuie de pereti. inteleg ca mesajul meu e cam lung, dar chiar am nevoie de lamuririle acestea si am sentimentul c

Dorim o echipa de muncitori care sa ne ajute la subzidire

Sunt intr-o mare problema. Trebuie sa consolidez o casa : sa ii fac subzidire (talpa de beton), camasuit pereti cu plasa de buzau , etc dar nu gasesc personal cu experienta . Cunoasteti meseriasi dispusi sa faca o asemenea lucrare? PS: Din foarte multele lecturi pe aceasta tema stim exact ce inseamna o astfel de lucrare, ne trebuie doar oamenii potriviti. va rog mult, suntem aproape disperati, nu ne permitem sa mai lasam inca o iarna casa fara subzidire.

Cum se construieste un semineu?

Cum se construieste un semineu? Multumesc

Cu ce sa fac umplutura intre grinzile dintre parter si mansard?

Am casa in constructie si nu stiu cu ce sa fac umplutura intre grinzile dintre parter si mansarda (grinzi de 15/20) am pus osb de 12 sub grinzi iar intre grinzi trebuie sa pun polistiren sau vata apoi sa bat dulapi de 4. Intrebarea mea este daca pot folosi polisiren pentru ca vata am inteles ca este periculoasa daca nu este montata corespunzator. Multumesc.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro