renovat.ro

» » constructii case la rosu - Forum

constructii case la rosu

Vrei sa adaugi o intrebare?
Caut echipa muncitori pentru turnare centura la o casa in stanca.

Caut o echipa de muncitori pentru turnarea unei centuri la o casa in stanca.

pretul la rosu pt o casa cu 2 dormitoare in Timis

ma interesa pretul la rosu pt o casa cu 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie , o baie normala si una de servici.

La ce pret ajunge constructia unui case de 60 mp?

buna ziua. Imi puteti relata cu aproximatie pt o casuta de 60 mp cam la ce pret ajunge constructia? multumesc frumos, Petruta

Se poate arma placa de la etaj cu plasa sudata?

O intrebare scurta: Pot arma placa de la etaj cu plasa sudata? Va multumesc anticipat.

Constructie casa la rosu de 300 mp

Buna ziua, Vreau oferte de pret pentru constructie casa de 300 mp la rosu, din beton si caramida porotherm, pe cadre. Vreau 2 variante de oferte: pret doar pentru manopera si pret pentru manopera + materiale. Caut doar firme care incheie contract, emit factura pe intreaga valoare din contract si care sunt dispuse sa depuna garantie un procent din valoarea lucrarii. Multumesc anticipat

Care sunt etapele constructiei casei la rosu ?

Buna ziua, Doresc la anul sa incep un proiect pentru o casa pe pamant. Vreau sa fac totul cat mai bine si de aceea doresc ca pana ma apuc de lucru efectiv sa ma ocup cu documentarea. As vrea sa stiu care sunt etapele constructiei unei case la rosu. Pas cu pas daca se poate. Multumesc

Constructie casa la rosu suprafata de 120 metri patrati

Buna ziua, Doresc o oferta pentru constructie casa la rosu cu suprafata de 120 mp, doar parter, fara etaj si fara mansarda. Constructia o doresc din caramida. MAterialele le detin si le pun la dispozitie: beton turnat cu pompa, fier direct fasonat pe dimensiune. Acoperisul va fi simplu in 2 ape. Constructia este fara calcane sau alte complicatii. Rog oferte de pret rezonabile. Multumesc

Caut echipa pentru constructie casa in Bacau, din august 2016

Persoana fizica, sunt interesat sa angajez echipa pentru constructie casa, incepand cu luna august 2016, pentru executarea urmatoarelor lucrari: ? organizare santier. ? gard din stalpi beton si scandura (56 ml). ? constructie casa din caramida ?la rosu? cu parter aprox 100 mp + etaj mansardat 90 mp ( placa din beton ). ? alee din dale 35 mp. ? platforma betonata pentru loc de parcare. Nu ofer cazare si masa. Punct de lucru: Bacau. Doresc sa fiu contactat pentru oferte doar prin e-mail! Dispun de un buget maxim de 20000 Euro pentru lucrarile enumerate mai sus.

Doresc constructie casa la rosu in Giurgiu

Buna ziua, Doresc constructia unei case de 8.50 x 9.50 in Giurgiu. As vrea sa stiu cat ma costa pretul la rosu cu materiale? Multumesc

Distanta dintre sipci si contrasipci la acoperis

Ce distanta trebuie sa fie intre sipci si contrasipci la acoperisul unei case?

Sapatura manuala versus sapatura mecanizata pentru fundatie

Cum este mai bine ca fundatia casei sa fie sapata mecanizat sau manual. As vrea sa imi prezentati preturi pentru ambele varinate precum si justificari ale avantajelor si dezavantajelor oferite de ambele variante?

Preturi constructii case la rosu

De multe ori suntem ocupati si nu avem timp pentru a alerga dupa materiale si de aceea cel mai bine este ca o firma de constructii sa se ocupe de tot materiale si manopera. Pentru acest lucru ar trebui sa stim cat este pretul pe mp pentru constructia unei case la rosu. In pret ar trebuie sa fie incluse urmatoarele etape de lucrari: constructie fundatie, ridicarea peretilor cu caramida portanta si structura acoperisului pe care se monteaza ulterior invelitoarea. Nu este inclusa partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla etc.), nu sunt incluse instalatiile aferente (electrice, sanitare, gaze, racordare la utilitati). Care ar fi pretul pe metru patrat daca firma de constructii face totul la o casa la rosu cu P+E+Mansarda?

Placa de beton sau din lemn intre nivele? Exista diferente de pret si calitate ?

Buna ziua, Pentru o casa cu mansarda avand amprenta de 65 metri patrati ce tip de placa este mai buna intre nivele? Placa de beton sau din lemn? De asemenea as vrea sa aflu care ar fi diferenta de pret si calitate intre cele doua variante?

Costuri constructie in 2016

Buna ziua, As vea sa aflu cat ma costa o constructie la cheie de aproximativ 50 mp, ca sa fiu mai exact: 3 camere si o baie. Imi poate spune cineva cat ma costa in 2016 aproximativ constructia cu materiale sau fara, numai mana de lucru? Vreau sa construiesc in Olt - Caracal. Multumesc O zi frumoasa.

Caut firma executie casa la rosu in Brasov

Buna ziua, cautam firma (sau echipa) care sa aiba: popi metalici, cofraje, generator, compactor etc pentru construirea unei case p + e + m in Brasov. Doresc oferta de pret pentru executie casa la rosu. Multumesc

Cadre sau zidarie portanta ? Care sunt costurile?

Buna ziua, Am si eu urmatoarea dilema. Vreau sa construiesc o casa P+M, 128 mp, suprafata 8*8. Am cerut arhitectului ca structura sa fie zidarie portanta si nu pe cadre, din motive financiare. Structuristul a facut ceea ce i-am cerut, insa mi-a proiectat o multime de stalpi si stalpisori, astfel incat casa mea, care am vrut sa o fac cat mai simplu si mai ieftin posibil, a devenit cam scumpa. Cand am intrebat mi s-a raspuns ca proiectul este conform cu reglementarile in vigoare si ca golurile mai mari de 2.5 mp trebuie incadrate de stalpi de 25*25) Acestea sunt datele problemei, acum unde apare nedumerirea mea: - Sa caut un alt structurist? Ma gandesc ca este posibil ca acesta sa fi exagerat totusi cu acesti 20 de stalpi. - daca acestea sunt normele, este posibil ca structura pe cadre sa fie mai ieftina decat cea cu zidarie portanta? Nu ma refer la avantajele pe care le ofera in timp structura pe cadre. Cand spun mai ieftin ma refer atat la materiale cat si la manopera. Multumesc anticipat tuturor celor care imi vor oferi un raspuns.

Vreau sa construiesc un garaj lipit de casa

Buna ziua, Doresc sa realizez constructia unui garaj lipit de casa. Vreau doar 3 pereti, al patrulea va fi zidul lateral al casei. Acoperisul il vreau intr-o apa, cu sistem tabla Lindab, sau tigla. Dimensiunea garajului va fi 7 metri lungime *3.5 latime. As dori sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarele intrebari: - Am nevoie de autorizatie de constructie? - Ce caramida se preteaza la asa ceva? Vreau o constructie nici foarte rezistenta dar nici sa-mi pice peretii pe masina. - Tot in aria de interes a caramidei, stiti cumva cam ce suprafata se poate construi cu caramida dintr-un palet? (stiu ca acest lucru depinde de dimensiunea caramizii pe care o voi alege, insa daca se pricepe cineva sa imi spuna de exemplu: pentru caramida Porotherm cu dimensiuile X * Y, la care un palet are 150 de bucati se poate construi suprafata Z) - Ce grosime sa torn placa de sub garaj pentru a rezista? Va multumesc mult pentru ajutor!

Caut firma de constructie pentru casa la rosu in Barlad

Va rog sa ma ajutati cu contacte pentru firme de constructii case la rosu din Barlad. Doresc sa ma apuc de constructia unei case parter plus mansarda cu amprenta de 72 mp.

Vreau sa construiesc o casa pe un teren putin inclinat langa Craiova

Buna ziua, As vrea sa construiesc o casa doar parter, din caramida, cu o suprafata de aproximativ 130 mp, pe un teren putin inclinat. Mentionez ca locatia este in apropiere de Craiova. Ma intereseaza costul constructiei la rosu care sa cuprinda manopera plus materiale.

Caut firma constructii din Valcea pentru o casa parter fara beci

Buna ziua, Caut o firma de constructii din Valcea pentru construirea unei case in apropiere de Calimanesti. Proiectul casei este doar cu parter, fara beci, suprafata construita de aproximativ 80 mp.

La ce se foloseste nisipul sortat?

Buna ziua, La ce se foloseste nisipul sortat? Multumesc

Cum se pot rezolva problemele cu calcanul vecin?

Am un vecin care nu imi da semnatura pentru alipire la calcan deoarece el are o casa fara etaj iar eu fac o casa de P+1+M. El zice ca ii cade mortar de la zidarie pe casa, ca ii cad caramizi ca o sa mearga lucratorii pe tabla lui de pe casa. Mentionez ca nu doreste sa se monteze schela pe casa lui. Cum il pot convinge tehnic ca aceste lucruri nu se vor intampla? Aceasta solutie tehnica chiar vreau sa o trec in acordul notarial de alipire la calcan pe care el daca doreste ar trebuie sa il semneze. Puteti sa ma ajutati ?

Ce imi recomandati pentru interior:tencuiala cu ipsos sau multibat cu nisip?

Buna ziua, Am ajuns cu constructia la rosu a casei mele,urmeaza finisarile... ce imi recomandati pentru interior :tencuiala pe baza de ipsos sau traditional multibat cu nisip..Sunt intre ciocan si nicovala :Meseriasul spune traditional iar comerciantul ipsos..Peretii i-am construit din bca,iar pe exterior plachez cu polistiren de 10 cm.. Va rog frumos o parere mi-ar prinde bine.Multumesc mult

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro