renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Contacte constructori pentru casa in Timisoara

Buna seara, Construiesc o casa P plus M cu lucarna. Fundatia este deja construita si urmeaza sa continui cu constructia cand imi va permite vremea. As vrea sa imi dati idei si recomandari in ceea ce priveste materialele: caramida, tigla, lemn si tot ce este nevoie pentru constructia la rosu. As dori si contacte de la furnizori de materiale si constructori din zona Timis, Timisoara. Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Firme care asigura consultanta, prestare servicii constructii civile in Timisoara sunt:” Total Construct”, str. Zurobara nr.5, tel: 0256/220952; “Beton House”, str. Coriolan Brediceanu nr.11, tel: 0256/220759 sau 0732996677; “Construct” str. Umbrei nr.11, tel: 0256/472338 sau 0742126100; “Clep Construct” doar telefon: 0256222421, 0720760560 sau 0768310074; “Confort”, str. Enric Baader nr.13, tel: 0256/434575; “Cozma Construct” str. Sanandreiului nr. 38, tel: 0724569776; “I.A.B. Construct” str. B-dul C-tin Brancoveanu nr. 129, tel: 0721228559 sau 0722287435; “Industrial Innovation Construct West”, str. Calea Aradului nr.48, tel: 0733715966; “Bit Personal” str. Gh.Lazar, nr.8 Ap.10 B, tel: 0740574145 Cu siguranta ca una dintre firmele de mai sus va vor oferi solutii adecvate cerintelor dvs. In privinta materialelor ce urmeaza a fi folosite, va putem doar sugera cateva: a) caramida porotherm pentru zidarie interioara/exterioara cu avantajele: ignifuga, rezistenta la socuri seismice, asigura confort termic si fonic impreuna cu materialele necesare finisajelor interioare/exterioare, costuri reduse la materiale; b) pentru peretii interiori se poate utiliza si BCA Ytong, dar poate fi utilizata si pentru zidaria etajului deoarece: este usoara, rezistenta mecanic si ignifug, accesibila ca pret; c) tigla metalica pentru acoperis, sub care se pot aplica panouri termoizolante coilprofil ce au miez din polistiren expandat, sau se poate face termoizolatia clasica; d) liantul pentru caramida, alte accesorii necesare finisajelor constructiei la rosu le alegeti in functie de necesar. Ca o parere, poate ar fi bine sa va adresati la cel putin doua firme de constructii in scopul obtinerii unor calcule pentru manopera ce pot fi comparate in folosul dvs., dar si calitativ.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: preturi , constructii case , firme constructii Timisoara ,

Taguri:    ,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro