renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Contacte firme executie mobila pe comanda din Bucuresti

Buna ziua, As dori sa aflu contacte ale unor firme serioase care executa mobila pe comanda din Bucuresti. Vreau sa imi mobiliez mansarda casei si am nevoie doar de mobila facuta pe dimensiunea spatiului. Va rog doresc contacte doar de la acele fabrici de mobila cu care ati lucrat si ati fost multumiti de calitatea pieselor de mobilier. Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In privinta unor repere calitative asupra produselor si firmelor nu va putem oferi informatii. Va oferim date de contact ale unor firme din Bucuresti, care au acest domeniu de activitate. Firme: „Mobilapegustultau.ro” str. Mesterul Manole nr.6, Bl D11, sect 2, tel: 0728.072.401 sau 0746.693.932; „Mobilasik”, tel: 0722 283 989 sau 0722 283 599; „Arca Blue 2000”, Str. Paharnicul Turturea nr. 16, sector 2, tel: 021.252.30.93; „Azzurro Construct” Bd.Basarabia, nr.250,sector 3, tel: 0726.768.818, „Brenas RC”, str. Intr. Merelor, nr. 1, corp B, sector 6, tel: 0724.280.367 sau 0724.280.314 . Speram ca printre firmele sugerate sa gasiti firma care sa va execute lucrarea ceruta. Va sugeram urmatoarele: a) solicitati portofoliul de lucrari executate, b) solicitati montajul mobilierului, nu numai transportul la domiciliu; c) solicitati receptia lucrarii la domiciliu de catre persoana care se face responsabila de proiectare si executie. Va sugeram sa alegeti ca material MDF-ul deoarece este un produs calitativ superior fata de PAL.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: mobila la comanda , firme de mobila , preturi ,

Taguri:    mobila la comanda,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro