renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Copexul pentru instalatia electrica se trage peste caramida?

Electricienii care mi-au facut instalatia electrica la casa mi-au tras toate cablurile electrice prin copex fixat peste zidaria de caramida. Firma care a venit acum sa faca tencuiala interioara zice ca are mult de incarcat si ca tencuiala nu se face peste asa ceva adica pe copex neincarcat in tencuiala. Se poate deci tencui cu multibat peste situatia relatata de mine?

Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
paul s a scris:

Salut! Da, se poate tencui fara nicio problema.Oricum tencuiala conform normativelor in vigoare trebuie sa aiba cel putin 2,5 cm,pentru a conferi rezistenta zidurilor.

Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Chemati inapoi firma care v-a montat instalatia electrica, trebuia sa sape canale in zidarie si sa ingroape copexul.
Nu poti realiza o tencuiala asa de groasa, nu numai ca e greu de realizat ca manopera, dar va impune costuri duble la materialele de tencuiala si in acelasi timp nu e fiabila la o grosime de peste 3 cm.
Singurele pozari de instalatii se fac pe placi, unde nu este voie sa creezi unghiuri de rupere prin sapare de canale,

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: instalatii electrice ,

Taguri:    copex,    zidarie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro