renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cost aproximativ constructie mansarda finisata

Buna ziua, Am dori sa construim o mansarda (9,6 x 8,7 m) cu 2 sau 3 dormitoare, living + bucatarie, baie. Structura peretilor bca, acoperis din tabla. Care ar fi costurile aproximative pentru o mansarda finisata? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Zalau , Salaj
vezi si firme constructii Salaj

Raspunsuri si comentarii
Iulian M. a scris:

Mansarda reprezinta in linii mari constructia unei case (fara fundatie). Costurile cele mai mari le implica izolarea termica a acoperisului, care presupune amplasarea sub tabla a unui strat de vata de sticla de 10-12 cm, peste care sa amplasati un suport din bare de aluminiu sau sipci din lemn pe care fixati bariera de vapori, ulterior rigips sau placi din bambus. Zidaria din BCA se realizeaza cu 24,50 euro/mp; pardoseala se izoleaza termic si fonic cu extrudat de 3-5 mm pe intreaga suprafata, peste care montati placi semiporoase izolatoare dimensiunea 40X40cm ce se livreaza in baxuri= 38lei/bax. Peste acestea aplicati parchetul sau dusumeaua. Finisajele peretilor interiori si tavanele presupun lucrari specifice: gletuire egalizare=0,90euro/mp; glet finisaj= 1,35euro/mp; glet ipsos finisaj si gletuire = 2 euro/mp; aplicat plasa de armare (plasa de Buzau)= 2,20 euro/mp; aplicat vopsea lavabila de interior 1 culoare= 1,80euro/mp sau 2 culori= 2,25 euro/mp; aplicare gresie faianta in stil clasic, cu distantiere= 6,70 euro/mp. In principiu o mansarda cu 3 camere si baie semifinisata ajunge la 149~160 euro/mp fara TVA; finisata ajunge la 230 ~ 250 euro/mp fara TVA. In principiu aceste constructii au preturi variabile in functie de calitatea materialelor utilizate in constructie; de unde procurati materialele (depozite, magazine); daca beneficiati de discount in functie de cantitatea de materiale procurata.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    case cu mansarda,    bca,    amenajari interioare,    preturi,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro