renovat.ro

» » covoare - Forum

covoare

Vrei sa adaugi o intrebare?
Culoare covor pentru mobila cires cu alb si canapea gri

Salut, Am o mobila alb cu culoarea ciresului si o canapea de culoare gri, iar parchetul tot de culoarea ciresului este. Ce culoare sa cumpar covorul si draperia? Dorin

Caut covor cu galben mustar si gri

buna ziua, unde pot găsi și eu covor cu galben mustar si gri? Toni

Caut burete pentru mocheta, izopren?

caut burete de un centimentru grosime sa pun sub mocheta, unde gasesc? multumesc nastasia

Ce nuanta sa fie perdele si covorul pentru apartament

buna ziua! Am un coltar mic, verde fistic/ kaki deschis, mobila masiva pe un perete de 3,5 m, stejar, peretii albi și parchetul din stejar, usor spre gri, cu "zgarieturi". nu mai am usa si fereastra din living spre balcon, a ramas doar porțiunea de zid de sub fereastra. nu am usi iar termopanul din balcon este alb. va rog frumos sa ma sfatuiti, daca este ok, ce culoare sa zugravesc peretele din spatele coltarului (fistic/ kaki deschis), care este fata in fata cu biblioteca, ce nuanta sa fie perdeaua de la balcon si covorul.coltarul este simplu, 1,90/1,60 m, forme paralelipipedice, ușor rotujita partea de sezlong, are doua perne tot paralelipipedice mov.(pot face altele...) suprafata sufrageriei este de 16 mp iar balconul 1,2 m/2m. as putea pune o draperie intre camera si balcon? ce culoare? cu consideratie, va multumesc! Ileana

Alegere culoare coltar pentru sufragerie - sfaturi

Buna ziua! As dori sa ma ajutati daca se poate sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: am mobila de living venge cu capucino, perdelele alb spre ivoire cu buline maro , parchet deschis.... ce culoare sa aleg coltarul? Am gasit ceva care imi place numai ca este un fel de gri ...o cacao cu lapte foarte foarte deschisa...la fel si nuanta covorului nu stiu sa o aleg. Multumesc!

Ce culoare de covor sa aleg in dormitor zugravit vernil?

As dori sa va intreb, ce covor ar trebui sa aleg pentru un dormitor zugravit vernil, cu mobila stejar deschis la fel ca si parchetul, perdele vernil si draperii verde crud in degrade cu putin galben, usa si tamplarie stejar inchis. Cu ce ar trebui asortat covorul? multumesc frumos pentru raspuns!

Alegere tablou asortat cu pereti crem si covor mov

Buna ziua! Pentru pereti de culoare crem inchis, draperii maro, si un covor de design mov, ce culoare ar merge tabloul si ce compunere ar avea acesta? Este empty si m-am gandit sa-l cumpar din 5 piese. Ce parere aveti? Va multumesc, anticipat!

Asortare perdele si covor in dormitor cu mobila maro inchis

buna ziua, Am nevoie de sfaturi in ceea ce priveste amenajarea unui dormitor. Culoarea dormitorului este un maro foarte inchis. Ce culoare trebuie sa aiba perdeaua si draperia, covorul (parchetul este foarte deschis (bej) iar peretii albi). Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc anticipat. O zi frumoasa va doresc!

Cum sa asortez perdeaua cuvertura si covorul in dormitor?

Buna ziua Am un mobilier de dormitor wenghe inchis cu usi bordo,pereti camerei albi cu un perete cu un tapet alb cu model geometric argintiu, parchet model lemn ,gri,alb,be maroniu,usa wenghe....Nu stiu cum sa asortez in continuare ,perdeaua, draperia ,cuvertura pat,covorul... As dori o ideie sa-mi dati.

Asortare draperii cu covor in living?

Buna ziua, In sufragerie am un coltar mare gri cu insertii de alb si negru si o masa wenge inchis, aproape negru. Parchetul este stejar alb cu insertii gri/crem. Usa este cires. Ce mobila, draperii si covor s-ar asorta? Multumesc.

Cum trebuie alese coltarul covorul si perdeaua din living?

Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am o mobila wenge cu crem in sufragerie si usa este tot wenge, peretii un galben foarte deschis. Ce culoare ar trebui sa fie coltarul, covorul si perdeaua? Multumesc!

Covorase din lana in baie - cum se pastreaza in timp?

Are cineva in baie covorase din lana? Si daca daca imi puteti spune cum sau comportat in timp? Ma gandesc sa imi cumpar un astfel de covor pentru baia mea mica pe care o redecorez. M-am saturat de clasicele covorase de baie si as vrea altceva pentru pardoseala. Covorul va fi asezat imediat cum se iese din cabina de dus , deci va fi udat cat de cat destul de des. M-am gandit sa aleg lana pentru ca la intrarea in casa avem un covoras din lana , care cred ca are cam 3-4 ani , si care este udat des, mai ales iarna cand se intra cu zapada pe incaltaminte. Cu toate acestea s-a pastrat surprinzator de bine. Credeti ca si un covor de lana s-ar pastra bine in baie? Mai are cineva astfel de model pentru baie? Multumesc mult Multumesc

Ce culoare la covor sa aleg intr-o bucatarie cu mobila capuccino?

Ce culoare la covor sa aleg intr-o bucatarie cu mobila capuccino, blat alb, rulouri verde prazuliu , perdea crem cu capuccino si maro si tapet verde prazuliu cu maroniu pe fond alb pe un perete, pe celalalat fiind faianta in tonuri de maro, capuccino si alb? Tapetul reprezinta niste ovaluri intersectate in unele parti verzi si maro.

Ce covor se potriveste la o mobila cantori maro foarte inchis?

In living cu un perete cu tapet cu flori gri, draperii gri cu bordura de flori negre sus si in partea de jos, coltar lila cu gri si perne cu flori lila pe fond crem, mobila cantori, un fel de negru sau intre negru si wenge foarte inchis, cu fronturi alb lucios, ce culoare la covor se potriveste?

Ce culoare sa aleg pentru tapetul decorativ?

Am varuit pereti intr-un dormitor bej auriu, mobilierul este de nuanta stejar bordelino natur, parchetul este aceasi nuanta de bordelino dar cu o tenta mai inchisa decat mobilierul de dormitor. Draperiile sunt bej deschis cu o dunga bej inchis spre maro la fel si cuvertura . Usa este wenghe. Imi da impresia de monoton, as vrea sa adaug pe un perete un tapet in dungi cu vernil si bej deschis. Nu stiu daca se potriveste si ce culoare la covor sa aleg. Poate ma sfatuiti cum sa le combin. Multumesc mult

Doresc idei pentru alegerea perdelelor, draperiilor, covoarelor, lustrelor si a decoratiunilor

Buna ziua. Va rog sa-mi dati un sfat. Am livingul zugravit alb, parchetul culoare deschisa,mobila nuc aida tabac cu usi si sertare alb lucios mdf, coltar alb piele ecologica. Doresc idei pentru perdele, draperii, covor, lustra, decoratiuni. Eu m-am gandit la o combinatie de turcoaz cu galben (perdea alba cu draperie tucoaz, lampadar galben, 2-3 perne decorative). In dormitorul baietelului am 2 pereti verde pal si 2 albi si perdea colorata pe fond alb cu portocaliu si cu mickey mouse; pentru mobila m-am gandit la o nuanta foarte deschisa care imita lemnul si usi verde pal si turcoaz. Ce draperie, lustra si covor ma sfatuiti sa aleg? Va multumesc

Ce culoare de perne decorative pot alege pentru o canapea gri sobolan?

Buna ziua! As dori si eu o parere pentru o sufragerie:canapeaua material de culoare gri sobolan,parchet de culoare deschisa (alb-gri),zugraveala alba,perdea crem,usi wenghe,iar mobila tot wenghe,dar nu foarte multa. Ce culoare de perne decor si covor s-ar potrivi Multumesc mult!

Ce culoare sa aleg covorul daca am mobila alba si draperii bej?

Am in dormitorul fetei mobila alba cu o dunga mai lata pe mijlocul usilor (negru si gri), draperiile sunt bej ( in ape), ce nuanta ar trebui sa cumparam covorul? Va multumesc.

Ce trebuie sa tin cont atunci cand cumpar covoarele?

Cum alegem covoarele? Va rog sa ne ajutati cu sfaturi referitoare la alegerea covoarelor si aici ma refer la culori, dimensiuni si textura. Am gasit un sait pe internet unde au covoare de lana, startdecor.ro se numeste, insa nu stiu de ce trebuie sa tin cont atunci cand le achizitionez.

Ce culori am putea alege in materie de perdele, draperii, covor?

Buna seara! Va rog frumos daca ma puteti ajuta in alegerea perdelelor si draperiilor pentru sufragerie si bucatarie! Va atasez poze! In sufragerie mobila este verde cu alb si canapeaua tot verde, parchet gri... iar la bucatarie gresia si faianta crem, mobila wenge cu crem! Ce culori am putea alege in materie de perdele, draperie, covor! Multumesc!

Reguli asortare perdea cu covor

Buna ziua, La modelul de covor din poza ce perdea ar merge? In poza apare cea cu flori dar o voi schimba,covorul nu il pot schimba si nici draperia care este visinie ,aceasta culoare aparand si in covor,mobila este destul de deschisa partea din fata. Tinand cont ca am parchet wenge,o perdea alba din voal ar merge?

Cum mobilez o camera cu fereastra mare si perdea roz?

Am o camera de 3.5x3 m, cu o fereastra imensa (2.3x2 m), draperia este roz ,podeaua este din parchet laminat de culoarea lemnului. Ce covor si ce mobila trebuie sa aleg? Multumesc

Cum aleg covorul pentru dormitor?

As dori sa stiu ce culoare sa imi iau covorul in dormitor daca am un perete roz inchis mai exact cel din spatele patului si de asemenea ce culoare sa iau perdeaua si draperia ,precizez ca mobilierul este un negru brun si parchetul este de culoare deschisa .va multumesc

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro