Covor verde pentru living cu perete de accent tot verde
Buna ziua...va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema...am amenajat de curand livingul dar nu in totalitate, am cumparat un coltar de culoare maro. Am vopsit un peret verde pe care a venit montata mobila de living care are culoarea gri deschis(sper ca am zis bine)partea cea mai grea este alegerea covorului..noi vrem un covor verde..aici am nevoie de ajutorul dvs. am sa atasez poze din living si o poza cu covorul pe care dorim sa il cumparam. Astept un raspuns din partea dvs. cu sugestii. Va multumesc, o zi buna
Intrebare trimisa de un cititor din - Oradea , Bihor
vezi si firme constructii Bihor

Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: living verde, coltar maro,
Culoarea aleasa pentru covor este frumoasa. Combinatia dintre maro, verde, gri, este indrazneata! Puteti achizitiona covorul, dar inainte de asta ganditi-va si la celelalte elemente care vor fi amplasate in camera, culoarea pentru ceilalti pereti. Incercati sa vizualizati mental intreaga incapere in care ati aseza un covor cu doua nuante de verde (iarba si lamaie) in care sa se regaseasca foarte putin gri si maro asemeni coltarului. Vedeti care este varianta care va place mai mult. In camera este bine sa se pastreze proportii de culoare. In cazul dvs. aveti verde culoare de baza 60%, gri 30% si restul de 10 % maro si alte nuante.