renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cu ce alta culoare pot combina violetul in amenajarea camerei unei fetite?

Vreau sa zugravesc camera unei fetite de 7 ani,si ea cere in doua culori violet e culoarea care doreste ea si nu stiu cu ce alta culoare sa asortez violetul? Ma puteti ajuta cu niste sfaturi va rog mult?

Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis

Raspunsuri si comentarii
Cristiana a scris:

Buna ziua,

Sunt convinsa de faptul ca fetita dvs. iubeste nuantele de violet, mov sau lila, alaturi de roz ( cel mai probabil). La fel sunt si fetitete mele.... cu cat un lucru este mai mov sau mai roz cu atat este mai frumos.
Puteti combina foarte frumos violet cu roz deschis si putin crem, sau daca vi se se pare prea colorata combinatia optati pentru combinatia cu alb simplu sau un alb mai murdar ( avand in vedere ca este totusi camera unui copil - asta ca sa nu stati mereu cu grija ca se vor murdari peretii) alaturi de alte decoratiuni viu colorate.
Pentru contrast, violetul se mai poate asorta si cu un vernil deschis, sau cu galben pal (sau portocaliu deschis). Depinde mult si de culorile pe care le preferati , dar si cat de colorata sau discreta vreti sa fie atmosfera in camera.

Personal, avand in vedere ca fetita are deja 7 ani dar si faptul ca gusturile unui copil se schimba foarte rapid si foarte des, as alege combinatia de mov cu alb sau crem. Este mai discreta si o puteti colora din accesorii, iar atunci cand se plictiseste de ele puteti redecora alegand alta tema, mai potrivita poate pentru o fetita mai mare.

Va astept cu drag si cu alte intrebari :)
Succes!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    camera fetita,    combinatii de culori cu violet,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro