renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cu ce asortam usile de interior wenge?

buna ziua, Am intr-un apartament mic confort 2 usile la camere (living si cele 2 dormitoare) de culoare wenge si pe jos am parchet laminat culoarea fagului (roscat). Cu ce asortez acestea priving culoare mobila si perdele?

Intrebare trimisa de un cititor din - Targu Jiu , Gorj
vezi si firme constructii Gorj

Raspunsuri si comentarii
Mariana C. a scris:

Fiind un apartament cu un spatiu mai putin generos, va sugerez alegerea unui mobilier in nuante deschise: din lemn natur de stejar, alb, bej sau crem. Pentru a echilibra nuanta pardoselii in intregul ansamblu puteti alege pentru camera de zi o canapea extensibila tapitata cu un material in aceeasi nuanta ca si pardoseala, un maro sampanie sau portocaliu cald. Mobilierul poate fi realizat pe comanda, astfel incat dominanta sa fie una dintre nuantele sugerate mai sus, si doar de accent (1-2 sertare, usi, polite) nuanta asemeni pardoselii. In privinta perdelelor alegeti materiale delicate: matase, organza in nuanta alba sau crem, cu modele incastrate in nuanta perdelei (fara imprimeuri colorate!). Pentru a obtine amplitudinea faldurilor, cumparati cel putin o data si jumatate latimea ferestrei si amplasati-le pe baghete albe fixate pe tavan in scopul obtinetii efectului vizual de inaltime a incaperilor. Nuanta ferestrelor reprezinta doar 10 % din coloritul interior si se estompeaza in designul realizat. Daca vreti neaparat sa evidentiati nuanta, asezati un tablou cu rama wenge pe peretele din spatele canapelei; corp de iluminat pe structura in nuanta wenge.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: usi de interior , apartament ,

Taguri:    wenge,    usi,    apartament mic,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro