Cu ce fel de materiale pot izola pe interior un balcon inchis cu termopan?
Buna ziua,
Va rog sa-mi precizati cu ce fel de materiale pot izola pe interior un balcon inchis cu termopan si izolat termic pe exterior. Mentionez ca nu am nicio sursa de incalzire in balcon iar usa inspre camera este tot termopan. Multumesc si felicitari pentru profesionalismul dovedit.
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Melania a scris:
Multumesc mult.
Numai bine si succes in continuare.
Mihai a scris:
0787606553 pentru detalii!
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: termoizolatie ,
Taguri: balcon inchis, usi termopan,
Daca doriti ca balconul sa fie estetic si util in orice anotimp, puteti sa-l pardositi cu gresie si sa aplicati faianta pe laterale. Daca doriti sa ii adaugati un plus de confort termic, se poate aplica un strat de vata de sticla de 3-5cm, peste care sa montati rigips in nuanta dorita. O alta varianta care ar avea eficienta maxima, iar costurile moderate avand in vedere spatiul mic, ar fi placarea cu placi de bambus. Acestea, pe langa efectul vizual placut, asigura o etansiezare perfecta, permit respiratia, eliminandu-se posibilitatea acumularii condensului si sunt usor de aplicat atat pe laterale, cat si pe tavan (daca doriti). Pentru pardoseala, daca nu preferati gresia, amplasati parchet aqua step, rezistent la trafic, la socuri mecanice, la decolorare (datorita razelor UV) si la apa. Sper ca v-am putut fi de folos, pentru a alege din cele trei variante solutia potrivita