renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cu ce pot hidroizola fanta dintre acopris si bloc?

Buna ziua ! Locuiesc la ultimul etaj (4) al blocului si am inchis balconul cu timplarie pvc si geam termopan. acoperisul balconului s-a realizat din material tip \"sandwich\" (din tabla-spuma poliuretanica-tabla) special pentru asa ceva.Va rog sa ma sfatuiti cu ce anume sa realizez o hidroizolatie la locul de contact al acoperisului cu peretele vertical al blocului? La montarea acoperisului, acesta nu a fost \"ingropat\" in perete deloc, doar s-a izolat in acel loc, temporar, cu spuma poliuretanica. Am fost sfatuit de catre cei care mi-au montat balconul sa nu las doar acea spuma, deoarece se va macina de la caldura soarelui.Am nevoie de o solutie de hidroizolare a fantei aceleia care se afla la contactul dintre acoperis si bloc. Va multumesc !

Intrebare trimisa de un cititor din - Sibiu , Sibiu
vezi si firme constructii Sibiu

Raspunsuri si comentarii
Vasile N. a scris:

Pentru evitarea aparitiei condensului si macinarii spumei poliuretanice cred ca este bine sa amplasati in acel spatiu folie hidroizolatoare, polistiren de 5 sau 10cm prinse in bolturi de plastic, peste care se aplica tencuiala si vopsea de exterior. Este bine sa va adresati unei echipe de constructori, pentru ca finisajul sa fie etans, bine realizat si...este la inaltime, ca atare implica amplasarea schelelor.

Radu a scris:

Stimate domnule Vasile N., in primul rand doresc sa va multumesc mult pentru raspunsul prompt ! Daca sunteti amabil, as dori sa va mai adresez o intrebare :
pana ce voi avea posibilitatea efectuarii lucrarii pe care mi-ati indicat-o, va rog sa-mi spuneti daca as putea opta pentru urmatoarele solutii temporare:1)- acoperirea cu silicon "AQUA BLOCK" de la CERESIT, aplicat cu pensula (se comercializeaza in recipiente tip tub sau la galeata de 1-5 Kg.), pe rosturile respective, dupa ce, in prealabil voi curata cu un cater spuma poliuretanica de la montaj.2)-acoperirea rosturilor respective cu silicon bituminos, aplicat in acelasi mod ? 3)-alta solutie mai "la indemana"(si care se poate face de catre un novice: adica subsemnatul) avand in vedere faptul ca nu dispun, momentan, de resurse (abia ce am facut investitia cu balconul...) Va multumesc inca o data pentru bunavointa dumneavoastra !

Vasile N. a scris:

Daca preferati sa realizati singur aceasta lucrare recomandarea ar fi pentru folosirea de bitum fara solvent MEM. Acest material nou acopera crapaturile, etansiezeaza perfect si nu este poluant. Aceasta firma produce o gama larga de produse destinate umplerii rosturilor si finisajelor hidroizolante. Va mentionez cateva date de contact: tel:0268506108 sau adresa de e-mail [email protected] Sper sa va fie de folos!

Radu a scris:

Am primit raspunsurile dumneavoastra si sunt incantat de solutiile oferite ! Va multumesc frumos !

paul s a scris:

Salut! Etapele executiei rostului: decupare in tencuiala cu disc abraziv pe toata lungimea acoperis la o inaltime de 10 cm,curatare praf, aplicare silicon Mamut glue high tach, montare banda hidroizolanta de la Sica, silicon Mamut seal universal (rexista chiar si la temp.extreme-40+100 grd C.) sa izolezi marginile membranei, adeziv CT 25, vopsea texturata la culoare.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: hidroizolatie ,

Taguri:    bloc,    balcon inchis,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro