renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cu ce pot izola un perete pe nord care este tot timpul plin de mucegai?

Am construit recent o casa din caramida si vreau sa o izolez la exterior cu polistiren de 10cm, dar problema mea e ca peretele din partea de nord e tot timpul mai rece,iar cel de la bucatarie ,mai ales in dreptul hotei e plin de mucegai si broboane de apa(de ce nu, stiu),cu ce sa izolez aici? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Ramnicu Valcea , Valcea
vezi si firme constructii Valcea

Raspunsuri si comentarii
emil a scris:

Da cu catran cu smoala, daca mai gasesti. E cel mai bun ! Lipeste-l de perete .

Bianca a scris:

Multumesc pentru raspuns.Tin sa precizez ca mucgaiul si picaturile de apa imi apar numai in dreptul hotei (tavan si perete),nu si pe restul peretilor pe nord.,Daca dam cu cartan cu smoala mai putem aplica polistiren? Va multumesc.

PantiruM a scris:

O termoizolatie realizata corespunzator cred v-ar rezolva problema. Polistirenul cu grosimea de 10 cm este cel mai frecvent utilizat. Ar fi bine sa luati in calcul si varianta polistiren grafitat. Polistirenul grafitat are in componenta sa si grafit ceea face ca o placa de polistiren grafitat de 8 cm sa izoleze la fel ca o placa de polistiren de 10 cm. Un lucru de asemenea foarte important este alegerea materialelor si punerea lor in lucru. Bine ar fi ca materialele sa fie de la acelasi producator pentru o mai buna compatibilitate. Un calculator, pentru a va putea face o idee de preturi puteti gasi pe site la adeplast.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: mucegai , igrasie ,

Taguri:    casa caramida,    izolatie termica,    izolatie casa,    mucegai,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro