Cu ce pot sterge urmele de amorsa si lavavila intarita de pe lemn?
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am varuit casa scarii cu lavabila cu Savana cu teflon. Au plecat mesterii si am ramas sa fac curatenie dupa ei. Problema este ca rama de lemn a geamurilor, parchetul si mai ales scara din lemn sunt pline de pete de lavabil si amorsa. Am incercat sa curat cu solutie cu otet dar nu am reusit mare lucru. Daca lavabila s-a mai luat cat de cat.... amorsa nici gand. Cu ce as mai putea incerca sa curat. Nu pot folosi bureti de sarma sau alte produse chimice caci imi strica lacul de pe scara sau imi zgarie lemnul de la fereste.
Astept orice sugestie imi puteti da.
Va multumesc.
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua ! Am zugrăvit casa . Ferestrele nu au fost acoperite. Nu reușesc de două luni sa curat geamurile de urmele de amorsă . Este vreo soluție ? Mulțumesc.
Cu șervețele umede de copii se curata lavabila veche de pe termopane foarte bine și ușor.
Va rog să mă ajutați Sa-mi spuneți ce sa fac în următoarea situație: mia dat cineva cu var lavabil într-un dormitor ,pe tavan nu mi-a plăcut cum a ieșit și după vreo câteva zile a mai dat eu unele pete cu var lavabil și amorsa ,mi-a ieșit mult mai Rău .ce pot face sa curat macar petele făcute de mine ??mulțumesc am uitat sa spun k eu am amestecat vărul lavabil ceramic cu amorsa ...nu știu ce am gândit
Posteaza!
Taguri: amorsa , Savana , curatenie ,
Taguri: amorsa, curatenie, zugraveli interioare,
Incercati sa indepartati, ce poate fi indepartat, cu solutie realizata din apa claduta in care ati diluat detergent de vase. Preparati o solutie mai concentrata cu care stergeti suprafetele din lemn. Astfel se pot identifica zonele in care trebuie sa aplicati o alta solutie cu efect mai puternic. In acest scop va recomandam: Deter Clean Pro, solutie destinata suprafetelor din lemn sau gresie (de la Ramirio). Se livreaza la bidoane de 10 kg/102 lei. Va sugerez sa aplicati ulterior curatarii o solutie preparata pentru a reda luciul lemnului asupra caruia ati actionat cu solutiile de curatare de mai sus: pentru a combate lipsa de stralucire a mobilierului, se aplica regulat o solutie obtinuta din 2 linguri de terebentina, 2 linguri de otet, 2 linguri de alcool metilic si o lingura de ulei de in. Se amesteca bine aceste ingrediente si apoi se sterge lemnul cu o carpa uscata. Incercati pe suprafata mica si apoi aplicati pe tocurile ferestrelor.