renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cu ce pot vopsi o canapea din piele ecologica?

Buna ziua, Am cumparat o canapea si 2 fotolii din piele ecologica cred. Nu sunt noi. As vrea sa le vopsesc pentru ca vreau alta culoare. Acum sunt un fel de bej. Ce vopsea recomandați, cum se numeste, si daca vopsirea se poate face de amatori sau trebuie apelat la profesionisti? Multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Deva , Hunedoara
vezi si firme constructii Hunedoara

poza 1 poza 2 poza 3

Raspunsuri si comentarii
Coralia a scris:

Frate, ce zice de o husa si ceva perne (diverse forme), Sau citeva huse in ce culori si imprimeuri vrei, astfel aranjezi casa exact asa cum doresti cind vrei. Simplu, curat, practic.

sorin a scris:

multumesc pentru raspuns doar ca nu e cel pe care il asteptam.

Elena V. a scris:

Pielea ecologica se poate vopsi cu vopsea pentru piele naturala. Vopsele de acest tip se gasesc in magazinele cu produse chimicale sau la raioanele cu produse de acest tip din marile magazine. Vopsirea se face cu pensula din par natural, ce se utilizeaza in vopsirea diferitelor obiecte. Procedeul de vopsire este simplu si poate fi efectuat de orice persoana care are minim de rabdare si indemanare. Inainte de procesul de vopsire, curatati toate suprafetele cu o solutie realizata din apa calduta si detergent de vase pentru degresarea suprafetelor. Stergeti apoi cu o carpa moale si curata, lasand cel putin 1-2 ore sa se usuce bine. Vopseaua se aplica in aceeasi directie acoperind suprafetele treprat, din aproape in aproape pentru a evita dungile inestetice. Se lasa sa se usuce cel putin 2-3 zile, dupa care se sterge cu o carpa curata si moale surplusul de vopsea care nu a intrat in piele si nu s-a uscat. Dupa inlaturarea surplusului, lustruiti suprafetele cu o carpa curata si dupa 4-5 ore lustruiti cu laptisor de corp „Doina” din comert. Ar fi bine sa alegeti o nuanta mai inchisa pentru ca acoperirea sa fie perfecta. Daca va doriti o nuanta deschisa, este posibil ca in unele locuri sa interveniti cu inca un strat de vopsea.

sorin a scris:

multumesc

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: canapele piele ecologica , canapele si coltare ,

Taguri:    piele,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro