renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cu ce pot vopsi un produs din piele ecologica care s-a cojit?

Buna seara Va rog sa-mi spuneti daca se poate ce vopsea este indicata pentru vopsirea unui produs din piele ecologica care s-a cojit. Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Miercurea Ciuc , Harghita
vezi si firme constructii Harghita

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru a remedia incidentul suferit de produsul din piele ecologica trebuie mai intai sa degresati suprafata. Puteti folosi o solutie preparata in casa din apa si bicarbonat de sodiu, din care se realizeaza o solutie asemeni unei paste mai lichide. Se aplica pe suprafata cu o carpa, apoi se sterge foarte bine cu o carpa moale si umeda pana se elimina complet solutia de degresare. Se intinde cu un burete sau cu o carpa moale vopseaua pentru piele care se gaseste in comert!!! Se lasa sa patrunda bine pana umple rizurile create prin cojire. Dupa 24 de ore se aplica inca un strat, de asta data mai subtire pentru unificarea suprafetei, se lasa sa se usuce si apoi se lustruieste cu o carpa moale si curata pana capata luciu. Pentru vopsea din piele ecologica in orice nuanta, este un distribuitor care livreaza la domiciliu cantitatea dorita; tel. 0740605317

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: mobilier ,

Taguri:    vopsea pentru piele,    piele ecologica,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro