renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cu ce sa curat usile de culoare wenge? Cu ce am incercat, raman pete.

Buna ziua, Va rog frumos, daca stiti, ajutati-ma si spuneti-mi cu ce sa curat usile de culoare wenge ? Cu ce am incercat, raman pete. As dori raspunsul direct pe adresa de e-mail. Multumiri

Intrebare trimisa de un cititor din - buc. , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Marius Vasilescu a scris:

Nu ati precizat de ce natura sunt petele. Pot fi de var, de ciment, de grasime…etc. Ar fi bine sa reveniti cu cateva precizari….

valentina dragu a scris:

Usile mele de culoare inchisa wange sunt pur si simplu murdare. Pot zice grasime de pe mani la deschidere..... Nu var, ciment.
Multumesc mult.

Marius Vasilescu a scris:

Incercati sa realizati o solutie din apa calduta (ca de vara) si detergent de vase, in proportii egale. Stergeti usa cu o carpa curata inmuiata in aceasta solutie si frecati energic. Tamponati cu o carpa absorbanta si curata, apoi lustruiti zona cu carpa moale.

valentina dragu a scris:

Multumesc frumos de tot.
O zi racoroasa

ionut a scris:

am gasit la kaufland buretele minune..chiar asa se numeste...si mi-a curatat acele pete de grasime de la maini care raman pe usi. este foarte ieftin

Maria a scris:

Va rog frumos sa mi spunti cum curat si intretin mobila weger noua ? Multumesc

Dima Georgiana a scris:

Cum sa curat petele de pe usa wange au pete pe geam si nu stiu de la ce o fii dat cu sprei de muste si sa pulverizat pe geam ca e si in interior pe geam

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    reconditionare,    usi de lemn,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro