renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cu ce se izoleaza o fereastra termopan cand este prinsa de un perete din lemn?

Buna ziua Am citit despre izolarea ferestrei termopan cand e pusa pe un zid din beton(caramida, bca, etc) dar cand e prinsa de un perete din lemn(osb) intr-o mansarda cu ce se izoleaza, dupa ce se taie spuma in exces, mentionez ca la interior va fi izolata cu vata minerala,iar la exterior probabil cu polistiren si lambriu pentru exterior. Multumesc Marina

Intrebare trimisa de un cititor din - Baia Mare , Maramures
vezi si firme constructii Maramures

Raspunsuri si comentarii
Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Fereastra se monteaza in golul lasat in structura, probabil din patrati de rasinoase de 10x10cm, si se fixeaza in holtzsuruburi, si se izoleaza cu spuma pliuretanica.
Pe exterior, se monteaza peste osb termoizolatia de polistiren, si se executa glaful tot din polistiren, de regula extrudat de 2-3 cm- aceasta e izolatia exterioara.
Intre exterior, si interior se monteaza vata minerala, obligatoriu de 10 cm grosime, si bariera de vapori.
Se monteaza apoi structura din profile si montarea rigipsului.
Se poate aplica pe interiorul golului, de jur imprejurul tocului o izolatie de extrudat de 2 cm, lipita, dupa care se executa glaful din rigips

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: sfaturi ferestre termopan , sfaturi izolare mansarda , izolatie vata minerala forum , termopane ,

Taguri:    izolare ferestre,    pereti osb,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro