renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare sa aleg mobila pentru living?

buna ziua, am un living mare de 25 m2, si unul dintre peretii longitudinali este gri, restul crem deschis. avem o canapea gri....in principiu ce culoare ar trebuii sa aiba mobila de living care va acoperi peretele gri? doar crem?cu ce as putea combina un crem in conditiile in care livingul este deschis spre bucatarie iar mobila din bucatarie este wenge si gresia/faianta crem.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
George I. a scris:

Pentru a completa decorarea livingului va sugeram sa alegeti o mobila in nuanta deschisa de lemn natur (stejar, cires, fag) in combinatie cu maro inchis sau negru. La fel de bine s-ar potrivi o nuanta de roscat uni sau in combinatie cu crem. Pentru a echilibra coloristic nuanta canapelei, puteti adauga draperii gri(mai inchise sau mai deschise ca nuanta decat canapeaua) sau perne decorative in doua nuante diferite de gri (mai inchise sau mai deschise decat a canapelei) si alta/altele portocalii sau verde mar.

ros melania a scris:

ce culoare pot sa aleg la masa si scaunele din bucatarie daca mobila este crem cu maro inchis si gresia tot crem

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: asortare mobila ,

Taguri:    culori living,    mobila living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro