Culoare pereti dormitor cu mobila din lemn de brad natur cu alb?
Buna ziua..Va rog am nevoie de un sfat..Este vorba despre un dormitor..Am mobila din lemn de brad masiv natur cu alb..un perete pus cu tapet bej cu model maro deschis. Covor bej,maro si negru..As dori sa stiu ce culoare pot da peretilor din dormitor si ce culoare sa fie perdeaua..Pentru a da putina culoare incaperii. Si as vrea sa pun niste tablouri de dimensiuni mai mici ce culori s-ar potrivi..va multumesc..
Cu stima..Claudia.
Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: idei mobila , idei dormitoare ,
Taguri: mobila lemn, culori, dormitoare,
Deoarece aveti deja un perete de accent cu tapet, ceilalti pereti pot fi intr-o singura nuanta, iar aceasta ar putea fi vernil. In privinta tablourilor, puteti opta pentru rame in nuante diferite: negru, maro roscat, bej, alb. Dimensiunile si forma ramelor poate fi cu aceeasi dimensiune; ele se vor evidentia prin culoarea ramei. Puteti alege: detalii de flori, vaza cu flori, detalii de frunze de toamna in nuante de marouri diferite. La fel de bine puteti opta pentru poze de familie inramate in ramele precizate mai sus. Pentru perdea, cred ca cel mai potrivit ar fi alb uni, din material delicat, eventual cu incastratii de model din matase alba.