Ce culoare sa iau covorul din bucatarie si perdeaua din sufragerie?
buna ziua, noi am terminat de curand casa este mai greu cu decoratul... doua intrebari am sa va adresez pentru a primi niste sfaturi de amenajari: 1. ce culoare sa aleg covorul din bucatarie daca avem pereti ivoar, gresie si faiansa nuante de maro si auriu, iar perdea alba. 2 . living pereții sunt albi, galeria de nuc, mobila nu am luat-o si nu stiu ce culoare sa iau la perdele.
multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Iasi , Iasi
vezi si firme constructii Iasi
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Covorul poate avea o singura nuanta, bej, crem maro castana sau roscat sau o combinatie intre nuantele: bej, maro inchis si foarte putin negru; crem, alb, maro cafea cu lapte sau crem, alb si foarte putin negru. Va sugerez modele moderni, linii fanteziste sau figuri geometrice, nu un model floral, nu clasicul dreptunghi cu bordura si interior uni. Pentru perdeaua din living va sugerez un crem sampanie sau galben sulf (foarte, foarte pal). Incercati sa cumparati un mobilier nuanta mai inchisa sau combinatie negru+crem sau negru+bej. Astfel ceti reusi sa evidentiati nuanta peretilor, a galeriei si eventual un tablou cu rama in nuanta mobilierului pe unul dintre pereti, reprezentand flori, aspect din natura sau o tema marina.