Cum aleg corect culoarea usilor de interior?
Buna.
Am renovat un apartament si nu stiu cum sa aleg nuanta usilor. Parchetul este un gri deschis , pereteii sunt crem. La intrare in apartament este un hol lung din care se intra in toate camerele, prima este bucataria care la fel ca holul zugravita crem si parchet gri deschis,nu am nici un obiect de mobilier de aceea m-ati ajuta daca mi-ati spune ce culoare sa aleg si mobilierul pentru bucatarie, in hol va fi un dresing pentru care iarasi nu stim ce nuanta sa alegem,una dintre camere este alba si cu parchet gri iar cealalta este bej cu parchet maro cu striatii negre.
Multumesc.
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Multumesc mult pentru raspuns. Il asteptam cu nerabdare. Mutumesc mult pentru indrumari.
Posteaza!
Taguri: usi de interior , amenajari interioare ,
Taguri: usi interioare, renovare apartament, amenajare hol,
Usile pot avea aceeasi nuanta, doar diferenta dintre ele sa fie faptul ca la baie usa sa fie plina, iar in celelalte cu sticla incastrata (arcada, scara, semicerc, etc) pentru design si lumina naturala in hol. In privinta nuantei acestora puteti alege: nuanta de lemn natur: fag sau stejar (maro deschis) sau cires (roscat) pastrand astfel luminozitatea interiorului. Usile pot fi la fel pentru toate incaperile sau personalizate (prin dispunerea sticlei) pentru fiecare. Pentru dresing puteti opta pentru culoare dominanta asemeni usilor, cu feronerie (manere, butoane, etc) din metal cromat pentru a se accesoriza cu parchetul. Daca va place, puteti amplasa 1-2 tablouri mici cu aspecte din natura sau fanteziste, rama acestora sa fie gri asemeni parchetului. In privinta mobilierului de bucatarie puteti face pe comanda mobilier in doua culori, una de baza si alta de accent: alb+gri deschis, blatul din MDF gri; vernil+alb, blatul MDF vernil cu insertii gri; alb+verde mar, blatul MDF alb. Masa si scaunele pot fi pe structura de metal cromat (asortandu-se cu parchetul) in nuanta dominanta a mobilierului. In camera alba cu parchet gri puteti alege mobila gri deschis cu elemente de accent gri inchis; in camera zugravita cu bej alegeti un mobilier nuanta lemn natur cu elemente de accent foarte delicate cu negru.