renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Culoare mobilierului in living, cum o aleg?

buna ziua! va rog sa ma indrumati in legatura cu culoarea mobilierului. Am in living, un perete este caramiziu, ceilalți bej, canapeaua este bej in partea de jos si culoarea nisipului, plinta alba si usile la fel, albe, nu stiu ce nuanta ar trebui sa aleg la mobila, draperie și covor. A 2-a intrebare se refera la mobilierul din hol, unde la fel, parchet, plinta și uși albe. mulțumesc frumos! Corina

Intrebare trimisa de un cititor din - Sectorul 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Madalina Rusu a scris:

Pentru a mentine tonurile cromatice din interior, va sugerez sa alegeti mobilier in nuanta spre roscat, mai mult sau mai putin intens, cum va place. In privinta draperiei, puteti opta pentru o un material bej sau nuanta nisipului, cu model incastrat in tonuri asemanatoare mobilierului. Daca nu gasiti asa ceva, faceti un mic truc: aplicati doua fasii de latimi diferite pe una din partile draperiei, combinand nuanta nisip cu roscat; bratara de prindere sau un snur din matase ce pot fi roscat sau nuanta mobilierului. Pentru covor va sugerez o nuanta de ocru, caramiziu sau caramel uni, cu fire lungi. Astfel cele doua elemente din interior: mobila si covorul vor oferi o culoare de accent, in scopul evidentierii celorlalte nuante. Pe unul din peretii bej amplasati un tablou ce reprezinta flori, colt de natura sau natura moarta, cu rama in nuanta mobilierului. In privinta mobilierului din hol, daca acesta nu este mare, pentru a oferi luminozitate, alegeti mobilier in tonuri de lemn natur deschis; daca holul este mare, puteti opta pentru mobilier nuanta wenge sau maro inchis, dar optati pentru varianta mata (se intretine mai usor decat mobila lucioasa).

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: mobilier , culori ,

Taguri:    mobilier living,    draperie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro