renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum aleg modelul potrivit de draperii pentru sufragerie?

Buna. Am o intrebare este vorba de o sufragerie cu un perete mare cu tapet negru deschis si cu frunze normale cu argintiu, canapeaua este neagra dar are pernele negru cu flori aurii. Parchetul si masuta de cafea sunt culoarea maron. Problema este ca nu gasesc draperii sa nu incarc foarte mult. Ce draperii merg? Eu vroiam ceva cu negru si argintu. Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Onesti , Bacau
vezi si firme constructii Bacau

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Deoarece stilul ales este foarte modern, in doua nuante cu contrast puternic, va sugerez un material lucios, auriu, pentru draperii. Bratarile de prindere a acestora pe timp de zi pot fi negre sau un snur negru, de matase, cu ciucuri lungi.

Alexandra a scris:

Buna ziua, deoarece aveti destule elemente ce incarca spatiul, va sfatuiesc sa alegeti niste draperii simple si poate chiar uni sau cu un model extrem de delicat. Eu v-as recomanda sa alegeti unele de culoare cafeniu sau o culoare bej, ceva care sa va "deschisa spatiul" sau o culoare cat mai calda. Cautati pe google codul: #bf8140, este descrisa exact culoarea la care vreau sa ma refer. Incercati ca gasiti o culoare care sa deschida spatiul si in acelasi timp sa fie si calda. Va inteleg dorinta pentru negru si argintiu si pentru asta va sfatuiesc sa cautati o varianta de draperie neagra si cu un model extrem de finut pe argintiu.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: sufragerie , perdele si draperii ,

Taguri:    draperie,    amenajare living,    tapet living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro