renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum pot amenaja un living cu tavanul alb si peretii crem ?

Va rog sa-mi spuneti cum as putea amenaja un living in care am tavanul alb si peretii crem. Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Mihai U. a scris:

Langa aceste culori aveti mai multe variante posibile. Daca preferati un interior boem, incercati sa alegeti nuante de pamant: canapeaua si fotoliile capuccino; mobila wenge; perdeaua alba, crem sau alb coliliu din material delicat, care sa cada in falduri ample; draperiile din material lucios ivory; covorul cu linii si dungi fanteziste in care sa se regaseasca bej+crem dominant, maro inchis, verde (ou de rata) si negru doar de accent. O alta varianta ar fi sa alegeti canapeaua si fotoliile verde mar, mobilierul maro inchis sau wenge, covorul cu doua-trei nuante de verde printre care sa se regaseasca si nuanta canapelei, in combinatie cu crem si maro inchis sau negru de accent. Draperiile pot fi galben auriu sau ivory, perdeaua alba. Pe un perete puteti amplasa un tablou cu rama neagra sau maro foarte inchis (asemeni culorii alese pentru mobilier). Aceeasi varianta coloristica s-ar potrivi si pentru canapea / fotolii in nuanta caramiziu sau roscat.

Camy a scris:

Buna ziua . Vreau sa renovez sufrageria . Am canapele de culoare wenge si tapiteria cu model maro si parchetul de culoarea stejarului . Ce culoare s-ar potrivi ptr mobila si pereti . ?

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajare living ,

Taguri:    culori amenjari interioare,    finisaje pereti,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro