renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum amplasam corect mobila pentru a folosi cat mai eficient spatiul?

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu cateva idei de design interior,am renovat o camera la casa, tamplaria pvc este stejar maro inchis,usa alba,parchetul laminat cires rouge iar peretii sunt fulgi de migdale. Am dori cateva sfaturi de design interior in alegerea culorilor pentru mobilier,canapea,covor,rulouri textile,lustra, decoratiuni tablouri pentru un perete de accent si cum sa amplasam cel mai corect mobilierul pentru a imparti cat mai util spatiul. Daca optam pentru rulouri textile se pot pune si perdele? Ce culoare? Este o camera 3/4 pe care o folosim ocazional cand mergem la parinti(camera de oaspeti).Suntem o familie cu doi copii. Pentru copii am facut la comanda un pat supraetajat din lemn natur lacuit. Va atasez si niste poze. Astept cu nerabdare sfaturile d-voastra!

Intrebare trimisa de un cititor din - Resita , Caras Severin
vezi si firme constructii Caras Severin

poza 1

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In spatiul destul de restrans al camerei parchetul reprezinta deja nuanta de accent. Daca aveti patul copiilor lemn natur, canapeaua ar trebui sa aiba o nuanta deschisa, asemanatoare. Puteti face pe comanda un dulap inalt cu compartimente interioare de dimensiuni diferite pentru depozitarea obiectelor de imbracaminte si/sau lenjerie, prosoape, etc., in nuanta de lemn natur. Masa poate fi realizata in aceeasi culoare si se poate pozitiona sub geam. Fiind o casa cu curte, puteti opta pentru rolete fara perdea sau puneti o perdea alba, uni, pentru a nu impiedica patrunderea luminii naturale. Roletele pot avea o nuanta de cacao cu lapte. Lustra poate avea un singur brat, abajurul din sticla mata forma de floare, sau doar o aplica transparenta pentru luminozitate. In privinta covorului, va sugerez sa alegeti varianta unui covor shaggy, cu fire lungi, in nuantele: crem dominant, maro inchis, maro deschis si putin kaki sau grena. amplasati tv-ul in coltul din stanga sau dreapta ferestrei pentru a nu bate lumina zilei in ecran (altfel veti avea mereu roletele trase). Scaunele pot fi in forma de taburet, dar lucrate pe comanda, astfel incat sa fie unul mare, iar celelalte tot mai mici, astfel incat sa poata fi stranse unul peste altul (gen papusa ruseasca). Astfel veti avea multe scaune, dar depozitandu-le astfel beneficiati de spatiu in camera. Daca nu preferati scaune, puteti folosi perne foarte mari, cu huse colorate in culori vii, uni, pe care le depozitati una peste alta intr-un colt al camerei. Pe peretele de deasupra canapelei asezati un numar impar de tablouri cu dimensiuni de foaie A4, pozitionate fantezist, unde asezati fotografii de familie. Rama acestora poate fi neagra pentru a se evidentia in ansamblul cromatic.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: mobila , design interior ,

Taguri:    mobila,    idei,    tehnici design interior,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro