renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum as putea consolida un perete in apartament?

Buna ziua,
Am in apartament un perete despartitor (hol- bucatarie) din bca (lungime = 1,1 m, grosime = 7-8 cm). In bucatarie, pe jumatate din el se afla caseta care acopera coloanele de apa. Pe el se afla si usa. Datorita vibratiilor produse de usa, acest perete se crapa mereu, chiar mi s-au desprins cateva placi de faianta de pe el. Cum as putea consolida peretele? Plasa de buzau este buna in acest caz, sau am nevoie de o alta solutie care sa asigure rigidizarea peretelui?

Intrebare trimisa de un cititor din - Iasi , Iasi
vezi si firme constructii Iasi

Raspunsuri si comentarii
Alex a scris:

Trebuie sa decopertati peretele pana la zid. Pentru marirea rezistentei marginilor laterale este bine ca atunci cand se monteaza plasa de constructii (plasa de Buzau) sa nu o taiati fix cat peretele, ci mai lata, astfel incat sa o indoiti pe verticala formand un unghi de 90 grade pe lateralele peretelui. Daca doriti sa montati prize sau intrerupatoare pe perete, acel loc se decupeaza din plasa, iar restul suprafetei se fixeza cu dibluri. Dupa fixarea plasei de armare se trece la aplicarea tencuielii in straturi succesive pana la obtinerea suprafetei dorite. Spuneati ca si usa este pe acel perete; pentru o mai buna fixare se poate aplica in jurul ei un strat de spuma poliuretanica.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: renovari ,

Taguri:    consolidare pereti,    crapaturi perete,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro