renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum as putea sa zugravesc apartamentul de doua camere?

Buna ziua. Sunt elena. Am 2 camere care as vrea sa le renovez si nu stiu ce culoare sa aleg pt pereti .Camera de zi in care stam e deschisa cu bucataria care este un maro inchis si faianta alba,canapelele sunt bej cu maro ,un perete este cu semineu si este din rigips un galben la fel ca semineul care este din piatra.iar ceilalti pereti sunt tot un galben insa as vrea sa schimb atat culoarea peretilor cat si peretele cu rigips astfel incat sa iasa in evidenta semineul. A doua camera care este camera de oaspeti canapelele sunt de culoare gri inchis cu bratele negre iar mobila este maro inchis cu bej ,peretii sunt gri deschis si un perete galben ,la fel as dori sa stiu ce culoare sa varuiesc peretii astfel incat sa iasa in evidenta canapele si mobila si ce culoare sa iau perdelele.mai Jos sant cateva poze cu cele 2 camere. Primele 2 poze sunt din camera de zi si ultima poza din camera de oaspeti. Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Campina , Prahova
vezi si firme constructii Prahova

Raspunsuri si comentarii
Vasile N. a scris:

Dupa cum precizati, prima camera este destul de spatioasa. Pentru a evidentia semineul va sugeram ca pe acel perete sa vopsiti folosind stucco venetiano, o vopsea decorativa cu efecte uimitoare. Acest tip de zugraveala, bogata in nuante si culori, va ajuta sa realizati un spatiu cu amenajare speciala. Va puteti orienta spre o nuanta de roscat, completata pe ceilalti pereti cu o zugraveala clasica, in ocru sau portocaliu. Daca preferati o zugraveala clasica, puteti combina doua nuante: peretele cu semineul si cel alaturat un maro deschis, iar ceilalti doi verde pal. Pentru a doua incapere puteti folosi cu succes o nuanta de verde, chiar turcoaz, pe peretele cu canapeaua si inca unul alaturat, iar ceilalti doi sau unul dintre ei alb. Pentru perdelele din prima incapere(cea cu semineul) puteti alege o perdea uni galben cald, asemeni semineului, sau alb. Pentru a doua incapere o perdea alba, bogata in falduri, din material fin, delicat.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    amenajare apartament 2 camere,    semineu,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro