renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum asortez draperiile cu cuvertura de pe pat?

Am doua camere de amenajat si nu stiu ce culori s-ar potrivi mai bine la draperii si la cuverturi. Camera nr. 1 este asa: peretii sunt crem,mobila este alba,covorasele au 4 nuante si anume;crem maro inchis putin alb si foarte putin vernil,iar perdeaua este crem. Camera nr. 2 are: peretii sunt bleo,mobila fag( deschis),covorasele au 2 nuante de albastru o nuanta mai deschisa si una mai inchisa si a treia culoare a covoraselor este alb,iar perdeaua este alba.

Intrebare trimisa de un cititor din - Galati , Galati
vezi si firme constructii Galati

Raspunsuri si comentarii
Alexandra M. a scris:

Pentru prima camera puteti alege materialul pentru draperie din matase uni, nuantele vernil (asemeni celei din covor), o nuanta putin mai inchisa de verde sau maro roscat. Cuvertura poate fi din brocat, in primul caz crem cu insertii de model cu o nuanta de verde sau o alta varianta maro roscat sau (asemeni celui din covor) cu insertii de model crem. In a doua camera dominanta cromatica fiind albastru, puteti opta pentru draperie din brocat bleu cu insertii de model alb si/sau gri deschis sau fond alb cu insertii de model bleu si albastru inchis. In privinta cuverturii puteti alege acelasi material brocat, asemeni draperiilor sau o nuanta mai inchisa de albastru cu insertii de model bleu si alb.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    perdele si draperii,    cuverturi pat,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro