Cum asortez mobila de bucatarie crem cu mov cu gresia si faianta?
Buna ziua.
Am nevoie de cateva pareri din partea voastra. Am in bucatarie o mobila crem (am atasat si poza ca sa va faceti o idee). Vreau sa pun pe perete o sticla nuanta mov-pruna, cat tine mobila, intre corpurile suspendate si blat, as vrea sa ii dau o pata de culoare mobilei si vreau sa merg pe nuanta de mov ( imi place foarte mult ). Ce parere aveti? Si as vrea sa cer si o parere in legatura cu nuanta gresiei ( poate o combinatie intre crem-mov sau alb-mov sau poate doar alb). Ma gandeam si la o masuta cu scaune mov . Ma gandesc ca mobila e simpla si sa caut elemente prin care sa ii dau viata . Ce spuneti ? A doua poza e o idee la sticla colorata pe care vreau sa o pun pe perete.
Intrebare trimisa de un cititor din - Galati , Galati
vezi si firme constructii Galati

Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: mobila deschisa la culoare, gresie si faianta bucatarie,
Va puteti “juca” folosind elemente in tonuri de mov, lila, mov pruna, liliac sau mov ametist. In acest sens, va sugerez sa faceti o combinatie a gresiei in doua nuante de mov, respectiv inchis-deschis, dar un model personalizat, nu clasicul “sah” sau borduri ce incadreaza camera. Astfel, veti avea si ceva inedit, si ceva nou si ceva personalizat. Pata de culoare a mobilierului o puteti realiza aplicand in 2-3 zone autocolant lucios intr-o nuanta de mov pe care o folositi pentru pardoseala. Autocolantul se aplica simplu, doar trebuie rabdare si masuratori exacte. Gasiti un ceas de perete in tonuri de mov, adaugati o fata de masa cu lila sau mov.