renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum asortez mobila de bucatarie crem cu mov cu gresia si faianta?

Buna ziua. Am nevoie de cateva pareri din partea voastra. Am in bucatarie o mobila crem (am atasat si poza ca sa va faceti o idee). Vreau sa pun pe perete o sticla nuanta mov-pruna, cat tine mobila, intre corpurile suspendate si blat, as vrea sa ii dau o pata de culoare mobilei si vreau sa merg pe nuanta de mov ( imi place foarte mult ). Ce parere aveti? Si as vrea sa cer si o parere in legatura cu nuanta gresiei ( poate o combinatie intre crem-mov sau alb-mov sau poate doar alb). Ma gandeam si la o masuta cu scaune mov . Ma gandesc ca mobila e simpla si sa caut elemente prin care sa ii dau viata . Ce spuneti ? A doua poza e o idee la sticla colorata pe care vreau sa o pun pe perete.

Intrebare trimisa de un cititor din - Galati , Galati
vezi si firme constructii Galati

poza 1 poza 2

Raspunsuri si comentarii
Madalina Rusu a scris:

Va puteti “juca” folosind elemente in tonuri de mov, lila, mov pruna, liliac sau mov ametist. In acest sens, va sugerez sa faceti o combinatie a gresiei in doua nuante de mov, respectiv inchis-deschis, dar un model personalizat, nu clasicul “sah” sau borduri ce incadreaza camera. Astfel, veti avea si ceva inedit, si ceva nou si ceva personalizat. Pata de culoare a mobilierului o puteti realiza aplicand in 2-3 zone autocolant lucios intr-o nuanta de mov pe care o folositi pentru pardoseala. Autocolantul se aplica simplu, doar trebuie rabdare si masuratori exacte. Gasiti un ceas de perete in tonuri de mov, adaugati o fata de masa cu lila sau mov.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    mobila deschisa la culoare,    gresie si faianta bucatarie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro