Cum asortez usile interioare cu parchetul?
Buna. Sunt in dilema totala in legatura cu culoarea usilor interioare. Mentionez ca toate geamurile sunt albe,casa e in renovare si nu am ales parchetul si nici culoarea peretilor, Nu vreau sa aleg culori foarte inchise la parchet si mobila. Usile ca si model le vreau cu rama de lemn si sticla mata, ajutati-ma la alegerea culorilor usi interioare, pardoseala, mobilier,pereti.
Intrebare trimisa de un cititor din - Drobeta-Turnu Severin , Mehedinti
vezi si firme constructii Mehedinti
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua!
Va rog, in casa noua am geamuri termopan albe, usi interior stejar insa nu stiu ce culoare sa aleg pentru parchet.
A doua intrebare, pentru incalzirea in pardoseala din living si bucatarie, sa aleg gresie pentru ambele, ce nuanta? Amandoua sunt foarte spatioase. Multumesc!
Buna ziua..puteti folosi in zona de living parchet laminat nuc siena, parchet stratificat nuc prestige, nuc american sau stejar afumat.Gresia din bucatarie o puteti alege in nuanta mai inchisa daca este un open-space (visiniu sau marsala;gri verzui sau maro umbra arsa) .Nu este neaparat sa aveti gresie si in bucatarie si in living. Gresia in living va crea o senzatie de raceala si dramatica camerei.
Buna ziua
Dorin sa schimbam geamurile, usile de interior si exterior ,am ales culoarea stejar inchis dar nu stim ce culoare sa alegen parchetul pt dining si hol. Ne puteti da un sfat va rog. Multumesc
Buna seara!
Am luat usi stejar auriu si acum vreau sa schimb parchetul,imi puteti da o idee ce culoare sa aleg?
Mentionez ca in casa am si mobila wenge
Multumesc!
Buna seara ! Am început sa îmi renovez apartamentul cu 4 camere și as dori un sfat in legătura cu alegerea ușilor de interior . Parchetul este un stejar mediu, doresc sa îl reconditionez ( va rezulta un stejar deschis ), in living am mobila de culoarea nucului, intr-o alta camera curea, iar in dormitor vreau sa cumpăr mobila albă . As dori o idee despre culoarea ușilor, având in vedere ca mobilerul din camere are culori diferite și as vrea sa ma joc puțin cu culorile și in ceea ce privește zugrăveala pereților .
Bună am și eu o întrebare am luat toate geamurile pe mahon ușa de la intrare este metalica dar Da în culoarea geamurilor.parchetul l am luat gri acum nu știu ce culoare sa pun ușile în interior mai ales ca toate dau în hol unde este și cea de la intrare
Mă voi muta curând intr-un apartament nou construit.
Ramele de la ferestre sunt de culoarea mahonului, usa de la intrare in apartament gri , am peste tot gresie albă cu o tentă fină de gri deschis. Nu am idee ce culoare ar trebui să aibă usile interioare !
Posteaza!
Taguri: usi de interior ,
Taguri: alegere usi, alegere parchet,
Pentru a fi mai usoara alegerea culorilor pentru amenajarea interioara, ar fi bine sa va orientati pentru o culoare naturala a usilor. In acest scop va recomand nuante de lemn natur: stejar, fag sau cires, depinde ce va place. Pentru luminozitate in interior, zugraveala ar fi bine sa fie realizata in nuante deschise, dar diferita in fiecare camera, pentru a personaliza interiorul. Puteti zugravi holul in crem sau galben pai; bucataria in alb si vernil sau alb+crem (doi cu doi pereti); dormitorul poate avea nuante de crem sau orange, in living puteti opta pentru vernil pal sau ocru; un perete stucco venetiano (orange cu verde inchis) si ceilalti galben pai. Mobila din bucatarie poate fi in combinatia alb+verde mar sau alb+bej. In privinta gresiei/parchetului puteti opta pentru o nuanta de maro inchis sau roscat atat in bucatarie, cat si pe hol. Daca preferati sa montati parchet, va recomand tipul aquastep, deoarece este rezistent la apa si la socuri mecanice. Pentru dormitor va puteti orienta spre mobilier alb simplu sau combinatie intre alb si maro deschis sau bej. Daca nu preferati aceste nuante precizate anterior, alegeti capuccino. In privinta parchetului puteti opta pentru o nuanta de cafea cu lapte sau maro roscat (parchet din lemn de bubinga). Pentru living puteti asorta mobilier wenge sau maro deschis+maro inchis sau bej. Pardoseala din living poate avea nuanta de lemn natur: cires, nuc sau stejar. Ca piesa de rezistenta, in living puteti amplasa o canapea verde mar ( daca aveti pe perete stucco venetiano cu verde) sau o canapea crem sau capuccino daca peretii sunt vernil pal sau ocru.