renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum calculez corect materialele necesare pentru turnarea sapei?

Doresc sa torn sapa de 4 cm, intr-un apartament a carui suprafata are 75mp.Cati saci de nisip de 25 kg imi trebuiesc? Si cati saci de ciment de 25 kg imi trebuiesc? Va multumesc mult,

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru turnarea sapei pe intreaga suprafata, aveti nevoie de 30 mc de compozitie ciment si nisip in proportii egale. Ar fi necesar 3mc de nisip si 15 saci de ciment ( de 40kg sacul). Daca preferati ca sapa sa fie mai densa, folositi � ciment si 1/4 nisip. Nisipul nu trebuie sa fie foarte fin, granulatia acestuia sa fie intermediara. Si calitatea cimentului este importanta. Este bine sa alegeti un furnizor serios. Mai exista varianta de sapa autonivelanta in care trebuie sa puneti doar apa. Preturile si cantitatea mai economica ar fi: sapa pe baza de ciment sac 25kg, 32lei; duraziv LM 73 sac 25kg, 29 lei. Spor la treaba!

Baluta ovidiu a scris:

Buna seara am doua camere cu suprafața totala de 35 mp in care voi scoate parchetul vechi , pus atunci când s-a construit blocul urmând a pune parchet laminat ! Diferența de nivel după ce voi scoate parchetul intre încăperile in cauza si celelalte va fi de 3 cm plus 1 cm parchetul montat as ajunge la nivel cu celelalte camere ! Întrebarea mea este pot umple acei 3 cm cu sapa autonivelantă ceresit maxi sau ceva se genul nu îmi amintesc sigur cum se numea , este din ce am găsit singura care imi da voie sa torn o autonivelantă de 3 cm ? Ca si cantitate aproximativa la o asemenea suprafața și presupunând ca o turnam peste tot de 3 cm cât as avea nevoie ?
Mulțumesc anticipat !

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    sapa autonivelanta,    materiale de constructii,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro