renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum fac pardoseala intr-o baie la mansarda care va avea podea din osb sau tego?

Buna ziua, am o mare intrebare, cum fac pardoseala intr-o baie la mansarda care va avea podea din osb sau tego, nu stiu care e mai bun. Nu stiu cum trebuie sa izolez ca sa nu apara infiltratii in camera de dedesubt.Cum torn sapa ca sa pot pune gresie, cum si cu ce se izoleaza cel mai eficient???? Multumesc Marina

Intrebare trimisa de un cititor din - Petrosani , Hunedoara
vezi si firme constructii Hunedoara

Raspunsuri si comentarii
Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Va voi descrie cum am realizat noi izolatia si totul pana la montarea gresiei, in baile de la mansarde.
Primele lucrari de acest gen, le-am realizat acum 16 ani. Va prezint pasii:
-peste grinzile peste parter nu am montat osb, am montat scandura de brad de 4 cm faltuita.
-am realizat peretii baii din rigips pe structura metalica, rigips verde rezistent la apa
-am amorsat pardoseala din scandura cu amorsa bituminoasa
-am aplicat o hidroizolatie din membrana termisudabila de 4,5 kg /mp, pe care am ridicat-o pe peretii baii 15 cm
-am izolat cu mastic bituminos toate trecerile de tevi de scurgere din pardoseala
-am turnat o sapa armata cu olasa sudata de 4 mm
- dupa uscarea sapei am montat gresia si apoi faianta
NU au existat probleme, este o metoda clasica dar sigura.

Daca doriti sa realizam lucrarea,...
Alexandru, tel 0720088161, mail [email protected]

Marina a scris:

Multumesc pt,raspuns si oferta, mansarda e construita, adica e un pod mare, pt, care ma lupt sa obtin autorizatie sa-l transform in mansarda,Sunt in penultima faza de aprobare, mai dureaza putin.Cand o sa am autorizatia si o sa pot sa ma apuc de lucrari o sa am in vedere si oferta dvs.Faceti si lucrari de instalatii, apa, gaze, electricitate??????Marina

Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Cred ca ati mai citit pe acest site, raspunsuri date de noi, in ceea ce priveste mansardarile si copartimantarile , termoizilatiile si hidroizolatiile. Avem multe lucrari de acest gen realizate, si beneficiari multumiti.
Executam instalatii de apa si canalizare, si instalatii electrice. Pentru gaze nu avem atorizare.
Asteptam sa ne contactati.
Va doresc o zi buna !
Alexandru

Andrei a scris:

Vreau sa montez in baie la mansarda gresie peste osb si nu vreau sa mai torn sapa, ce-mi recumandati. Multumesc!

Simion a scris:

Buna ziua;pentru o baie la mansarda pe structura de lemn am tencuit peretii,iar la podea nu am idei de hidroizolatie .Mentionez ca intentionez sa montez o cabina de dus,un vas Wc si o chiuveta;caut solutii sigure sa nu se infiltreze apa la parter,dar inaltimea fiind la limita pentru cabina nu doresc incarcatura groasa a podelei((tevile de scurgere si sifonul le montez in podeaua existenta).Cine imi poate da sfaturi pentru hidroizolatie ? Multumesc.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    podea osb,    gresie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro