renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum fac sa nu dau o gaura mai lunga decat surubul?

Buna ziua, Sunt un fan al site-ului vostru si va urmaresc inca de la inceputuri cu mare drag. Cel mai mult imi plac proiectele do it your self de montare a diverselor piese de mobilier sau de diverse reparatii prin casa. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Nu sunt foarte priceput in mestereli si trebuie sa dau o gaura intr-un perete. Problema este ca nu imi pot permite sa gresesc sa dau gaura mai lunga decat surubul, pentru ca este la vedere. Cum pot face? Salutari, Daniel

Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis

Raspunsuri si comentarii
radu a scris:

Depinde cat de lunga vrei sa fie gaura si din ce material este peretele. Cel mai simplu atasezi la masina de gaurit limitatorul de adancime(este gradat). Reglezi limitatorul in functie de lungimea holzsurubului (L-holtzsurub =distanta dintre varful burghiului si varful limitatorului). Ar mai fi modalitate dar pentru inceput incearca asa.

Florin a scris:

Eu fac in felul urmator: se masoara lungimea surubului sau diblului care se doreste a fi introdus si se marcheaza lungimea direct pe spiralul masinii de gaurit, cu banda adeziva.

Alexandru a scris:

Simplu.... taiati dintr-o teava de plastic de instalatii o bucata cu lungimea egala cu diferenta dintre lungimea spiralului de la varf pana la mandrin si adancimea ce o doriti de patrundere.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: scule si unelte , tencuiala , amenajari apartamente , scule unelte si accesorii ,

Taguri:    gaurire,    suruburi,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro