renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum forez un put manual ?

Am o mare problema cu un put. Vreau sa fac un put in curte de 30-40 metri si nu pot baga un utilaj. Spatiul unde doresc sa fie forat putul este de 4 m pe 10 m. Se poate fora aici un put manual, ma intereseaza daca a mai facut cineva acest lucru???

Intrebare trimisa de un cititor din - Sacele , Brasov
vezi si firme constructii Brasov

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru realizarea manuala a unui put va sunt necesare cateva obiecte: role de beton, piatra lata, mijloace de sustinere si siguranta perfect ancorate si foarte sigure. Persoana care va face lucrarea trebuie sa aiba experienta si cateva calitati, dintre care: agilitatea, indemanarea si rezistenta fizica, sa nu fie claustrofob (frica de spatii inchise). Cred ca ar fi mai simplu sa gasiti un utilaj de mici dimensiuni care sa va rezolve problema si/sau sa gasiti mijlocul prin care sa oferiti acces in acel spatiu stramt. S-au intamplat cazuri de surpari ale peretilor putului cauzatoare de rani sau chiar deces. Cel mai bine ar fi sa gasiti posibilitate de acces. Cu un utilaj se rezolva problema rapid si fara riscuri inutile!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: foraje puturi apa , apa si canalizare , denisipari , firme foraje puturi , Instalatii de canalizare si colectare apa ,

Taguri:    forari puturi,    sfaturi practice,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro