renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum imi pot reamenaja sufrageria cu ceva mai modern?

Doresc sa schimb mobila de sufragerie (stejar natur masiv) cu ceva mai non coformist. Am deja canapele albastru cobalt, pereti galbeni si covorul portocaliu cu galben. Aaaa am si doua boxe gigantice care sunt stejar ferrara negru brun...?

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 2 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
George I. a scris:

Albastrul cobalt este o culoare puternica si vibranta. Langa acesta cred ca s-ar potrivi o biblioteca moderna wenge sau negru brun, asemeni boxelor. Pentru perdea cred ca este bine sa va orientati spre alb sau un bleu ciel foarte pal, din material fin, delicat, in falduri bogate. Pentru draperii puteti alege un material dens, lucios, galben sau albastru cobalt (pentru echilibrul coloristic din interior). Daca va decideti asupra draperiilor galbene, va sugerez sa amplasati un obiect decorativ albastru cobalt in incapere(perna decorativa, vaza decorativa, lampadar, etc); poate fi amplasat si un tablou cu nuante dominante de albastru in rama neagra pe peretele din spatele canapelei.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: renovari ,

Taguri:    living modern,    combinatii culori living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro