renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum izolez o fosta camara?

As dori sa izolez o fosta camara ,prin interior construita din birne groase,care va fi o baie.Ce procedee imi recomandati?

Intrebare trimisa de un cititor din - Galati , Galati
vezi si firme constructii Galati

Raspunsuri si comentarii
Vasile N. a scris:

Pentru realizarea unei hidroizolatii eficiente va trebui sa utilizati urmatoarele materiale pentru pereti: a)placi aquapanel sau rigips rezistent la umiditate, peste care se aplica b)hidroizolatie cu Ceresit CL 50, c)aplicarea faiantei se face cu adeziv Ceresit CT16, d) chituirea faiantei se face cu chit aquastatic Ceresit CE40. Pentru tavan sunt necesare urmatoarele materiale: a)folie hidroizolanta sau bariera antivapori, b) placi aquapanel sau rigips rezistent la umiditate, c)vopsea lavabila rezistenta la umiditate. Pentru pardoseala in cazul in care aveti dusumea, fie se scoate aceasta si se aplica un strat de sapa autonivelanta, sau se aplica placi OSB groase de 22mm, peste care se toarna sapa autonivelanta Thomsit DH Maxi. Hidroizolatie cu Ceresit CL 50, se monteaza gresia care se fixeaza cu adeziv Ceresit CT16 si se chituieste cu acelasi chit aquastatic Ceresit CE40. Imbinarea dintre perete si pardoseala este bine sa o izolati cu o banda de etansare Ceresit CL 52.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    camara bucatarie,    baie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro