renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum pot aduce pardoseala la drept, fara a turna sapa?

Buna ziua. As vrea sa-mi spuneti daca pot pune polistiren extrudat de 2 lipit cu adeziv pentru a aduce pardoseala la drept.Peretii sunt din rigips si nu cred ca mai pot turna sapa autonivelanta pentru ca mi-e teama sa nu crape colile de rigips daca intra sapa si preseaza.Eu am lasat 1 cm gol pentru a nu sta rigipsul presat pe pardoseala intrucat casa este din lemn si poate mai lucreza si acum nu mai pot turna sapa pentru a aduce pardoseala la drept. Cum o pot aduce la nivel? Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Ati procedat bine ca ati lasat acel spatiu intre pardoseala si perete. Nu ati precizat daca momentan pardoseala este din dusumea. Daca este asa,verificati cu o cumpana de apa inclinatia dusumelei, astfel incat sa identificati spatiile in care trebuie sa puneti mai mult polistiren extrudat, eventual sa neteziti cu rindeaua zonele mai inalte ale dusumelei. In spatiile mai joase completati cu extrudat si apoi amplasati un alt strat peste toata suprafata. Daca pardoseala este din ciment/beton, verificati daca are denivelari si aplicati acelasi procedeu mentionat mai sus. Pentru o izolare termica mai buna puteti aseza o folie anticondens peste ciment/beton si apoi polistirenul extrudat. Nu este necesar sa-l lipiti, daca polistirenul reprezinta suport pentru montajul parchetului laminat.

constantinescu lidia a scris:

pot sa torn sapa autonivelarede 2 m peste sapa veche din rumegus cu aracet si de ce material trebuie sa fie sapa ?
va multumesc anticipat pentru un raspuns

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    indreptare pardoseala,    polistiren extrudat,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro