renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum pot aranja o sufragerie cu pereti galbeni?

Buna ziua, Am o sufragerie cu peretii zugraviti in galben. Imi puteti da cateva idei despre cum as putea-o aranja? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru mobilier va sugerez sa alegeti wenge sau nuanta de lemn natur: stejar sau fag. In privinta perdelelor puteti alege alb sau galben pai (un galben foarte cald) din material delicat. Draperiile pot fi albe din material brocat cu incastratii de model alb sau negru, iar bratarile de prindere pe timp de zi ar putea fi negre. Canapeaua si fotoliile pot fi albe, cu un design modern. In privinta covorului, ar fi bine sa alegeti un model in care sa se regaseasca : maro si/sau bej ca fond in cazul mobilierului nuanta lemn natur, cu model delicat cu alb, galben, oranje si negru foarte putin, doar de accent. O alta varianta pentru covor ar putea fi fond negru, cu un model fantezist cu galben pai, galben soare si alb. Pe peretele din spatele canapelei puteti amplasa un tablou modern cu rama subtire neagra sau unul cu rama lata nuanta stejar, iar imaginea ar putea fi un vas cu floarea soarelui (se va evidentia placut pe galbenul peretelui). Un lampadar cu fond galben sau orange cu modele florale sau geometrice cu alb, negru si crem s-ar potrivi intr-un colt. Daca nu va plac tablourile, puteti amplasa un sticker decorativ negru, un model fantezist pe un perete cu impact vizual puternic. In privinta lustrei, pentru varianta moderna puteti alege una cu multe brate, metal cromat si abajururi sferice sau patrate; varianta amenajare clasica 3-5 brate cu abajururile in nuanta de alb mat, crem sau portocaliu, sau combinatii ale acestor culori sau/si +negru.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    perete galben,    decor living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro