renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Cum pot curata praful care a intrat in rosturile de la pachetul masiv?

Buna ziua! In curand voi termina de renovat apartamentul recent achizitionat si am nevoie de cateva sfaturi in legatura cu parchetul masiv pe care as vrea sa-l pastrez : 1.datorita lucrarilor a intrat praf intre rosturile de parchet,acesta nefiind acoperit cu folie de catre meseriasi,se poate curata ? 2. in sufragerie sunt pe anumite portiuni niste umflaturi in parchet destul de sesizabile chiar si cu ochiul liber,se pot remedia? daca da,cum ? Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Arad , Arad
vezi si firme constructii Arad

Raspunsuri si comentarii
Mircea a scris:

Praful dintre lamelele de parchet se scoate cu aspiratorul care inhaleaza totul. In privinta parchetului usor umflat, il puteti reconditiona foarte usor. Se rascheteaza din nou, decopertandu-se un strat de lemn care in urma interventiei raschetei mecanice va ramane neteda si curata. Praful rezultat in urma raschetarii se matura si apoi aspiratorul va absorbi praful in totalitate. Dupa aceste operatii parchetul din ambele camere se finiseaza cu chit de lemn care va acoperi rosturile. Dupa uscarea completa a chitului se lustruieste suprafata cu o carpa moale, dupa care se poate aplica peste parchetul proaspat raschetat unul sau doua straturi de lac protector pentru lemn. Culoarea se va inchide foarte putin in urma aplicarii lacului protector. Aplicarea lacului se face cu o pensula clasica, lata, lasandu-se sa se usuce foarte bine in camera, cu ferestrele inchise.

Mircea a scris:

Pentru a elimina un strat fin de parchet din camera in care acesta prezinta umflaturi, este bine sa se slefuiasca. Slefuirea presupune o interventie delicata asupra lemnului. Daca nu dispar umflaturile, atunci sa se rascheteze; se indeparteaza un strat mai mare de lemn din parchet. Alegeti varianta potrivita situatiei dvs.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    parchet masiv,    curatare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro